1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

C4W FUP

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door BenJ, 11 sep 2002.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Gezien de reaktie verwacht ik dat het technisch wel in orde komt.

  Over esthetische punten zal je het wel nooit eens worden, alhoewel ik daar niet zoveel aandacht aan heb besteed, wel aan praktische zaken.

  Mijn grootste zorgenkindje is en blijft de toegankelijkheid/gebruikers vriendelijkheid m.n. de moeite die je erin moet stoppen om erachter te komen wat wel en niet moet/mag kan worden toegestaan. Ook het gebrek aan controle over de werking blijft bezwaarlijk, je bent geen baas meer over je eigen PC.

  Heel triest vind ik de schade die het aan menige PC heeft toegebracht na de-installatie. We hebben in elk geval bereikt dat men straks veiliger met C4W kan experimenteren.

  Frappant vind ik wel dat we alleen reakties hebben gekregen van mensen die C4W er weer hebben afgegooid. Ik vraag me af hoeveel hem hebben gehouden. Ik zou wel willen zeggen: Mensen die hem nu hebben draaien en hem er weer willen afhebben, wacht even tot de uninstall patch beschikbaar is.

  Ben
   
 2. C4W Re: FUP

  Zoals je weet vind ik het product zeer positief als het doet wat het beloofd!

  Zeker wat jij naar voren brengt is een hekel punt voor de gemiddelde internetter zoals ik.
  De controle was gevoelsmatig voor mij natte vingerwerk omdat niet duidelijk werd wat het C4W feitelijk wel of niet deed en hoe ik dat kon controleren en/of wijzigen.
  Dat is ook een belangrijk punt voor een product: geeft het je een gevoel dat het goed werkt of niet.
  Bij Norton had ik dit wel. Omdat je daar kon zien wat er echt gebeurde en alles in stilte werd gedaan. Ook de naamsbekendheid als zijnde een goed product speelde daarin mee.

  Laten we hopen dat de systech's spoedig jouw en al onze bevindingen erin verwerkt hebben zodat het product C4W staat waar het voor staat.
  Een degelijk 'all round' beveiligingstool.

  Grtzzz, Leonardo
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina