• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Cadeau UPC ?

RunningWillem zei:
Ik had 60 Mb Fiber Power Internet en heb gebruik gemaakt van het cadeau dat mijn snelheid 120 Mb wordt. Echter ik zie nu in "mijn UPC" tot mijn verbazing 100 Mb Fiber Power Internet: 22-12-2013 Afkoop mogelijk tegen betaling van 12 maandbedragen. M.a.w. zomaar weer één jaar verlengd! Ook zie ik bij mijn verbruik
dat er kosten voor bellen in rekening wordt gebracht.... Morgen maar even bellen hoe dat zit.
Verbruik zie je altijd. Dit wordt later op de rekening gecorrigeerd. Echter ze beloven 120 en je krijgt 100 klopt natuurlijk niet.
Dat afkopen weet ik niet. Maar zou zomaar kunnen zijn dat ze de 'cadeau-krijgers' genaaid hebben. De diensten die je al had krijgen geen contractverlenging echter de 'nieuwe' 120 wel. Deze kun je dus niet opzeggen en daarmee ook niet je andere diensten. Want zonder analoog krijg je ook geen internet van ze.
 
Ik heb vandaag gebeld met UPC gebeld en de verhoging van de snelheid van 60 Mb naar 120 Mb is sowieso al niet correct in de brief gezet... Is volgens hun 100 Mb.

Ook hebben ze aangegeven dat er een fout gemaakt is met de weergaven in "mijn UPC" overzicht. Daar staat nu nog dat ik een nieuw contract hebt gekregen voor weer 12 maanden. Dat wordt gewijzigd van: Internet en Bellen100Mb & Telefonie Free naar > 100 Mb Fiber Power Internet − Abonnement Bellen cadeau en dan gewoon maandelijks opzegbaar! Dat lijkt wat meer op het cadeau waar ze het in de brief van 20 december over hebben ;) De snelheid heb ik gecontroleerd en die is prima!
 

Bijlagen

  • Speedtest.jpg
    Speedtest.jpg
    47 KB · Weergaven: 39
Ik had al zo vermoeden dat het ergens niet goed zou gaan. Zie bij RunningWilliam, ik 2x een mail + een brief per post 120 Mb, en Dan gaan ze beweren dat het 100 Mb is inplaats van 120 Mb. Was mijn wantrouwen toch terecht. Moet je ook weer gaan bellen dat je abonnement niet goed staat. :'(
Hier hebben we dus totaal geen zin in. >:(
En volgend jaar zeker ineens geld rekenen voor telefonie abonnement.
 
jeroensky zei:
Mijn vraag is, bij 120Mbps internet, heb je dan ook minimaal 12Mbps upload?

Bij 120Mbps download heb je 10Mbps upload.
En 120Mbps bestaat nog gewoon, bij de pakketten met een Horizon kan je de 60Mbps opwaarderen naar 120Mbps.
 
Ah, de befaamde wok-Jeroensky neem ik aan?
Graag wil ik even terugkomen op je profielgegevens.....
Er gaat niets boven de schotel, lees ik daar in feite.

Dat kun je niet menen!
Niets is zaligmakend en schotelontvangst al helemaal niet.
(Veel) lagere bitrates dan de kabel en dan maar niet gesproken over beelduitval door technische storingen bij Canal Digitaal of door klimatologische omstandigheden.

Sorry, maar ik weet als schotelaar én als kabelabonnee waar ik over spreek!
 
Bij mijn zoon staat nu inderdaad 100Mbps én een nieuwe datum in het contract.
Dit komt dus totaal niet overeen met de aanbieding.....
Hoe simpel kan het zijn en hoe ingewikkeld maken ze het weer.
Vraag staat uit bij UPC 8)
 
Ik heb ook dat cadeau gekregen en heb het genomen, was binnen een dag geactiveerd (klasse).
Het addertje onder het gras is dat ik nu het hele pakket heb en dat ik die aantal maanden korting niet meer krijg als ik iets anders wil omdat ik het hele pakket heb.(zie voorwaarden bij bestaande klanten).ps. En je internet zit je weer een jaar aan vast!!!!!
Pakket is : Dig.TV met recorder, telefoon, 60mb Internet.
 
Terug
Bovenaan