1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

De zeespiegel stijgt weer sneller dan verwacht, wist u dat?

Discussie in 'Columns' gestart door Zocor, 29 nov 2012.

 1. De opwarming van de aarde is een leugen!
  De economische wanorde die momenteel heerst en de dramatische omslag naar wat lijkt een kouder wordend klimaat met als opmerkelijk punt de laatste drie echt koude winters hebben voor een publieke bewustwording gezorgd. De opwarming van onze aarde is ver te zoeken.

  Een meerderheid van de Amerikaanse en Europese burgers begint steeds sceptischer te worden over de claim van gesubsidieerde wetenschappers en instituten die beweren dat het leefgedrag van de mens de oorzaak is van de opwarming van de aarde, men gelooft het niet meer want het wordt kouder in plaats van warmer. Overheden doen echter niets met deze groeiende groep critici en gaat gewoon door met de eerdere plannen betreffende dit thema.

  Nu de sleutelfiguren allemaal op hun plek zitten in zowel Washington alsook in de afzonderlijke staten van de VS en in Europa. Kan CO2 officieel als vervuiling benoemd worden waarmee de CO2 uitstoot van elke burger belast kan worden via wetgeving. En al is er onomstotelijk bewijs dat het allemaal één grote zwendel is, gaat men gewoon door met suggereren dat de mens de ondergang van de aarde zelf heeft ingeluid en dat er ons vreselijke dingen staan te wachten als we de zakken van de milieu maffia (waar alle regeringen die het Kyoto verdrag ondertekenden deel van uit maken) niet blijven spekken.

  Burgers betalen de rekening.
  Hoe is het überhaupt ooit zover kunnen komen dat burgers gestraft worden voor het gebruik van fossiele brandstoffen? Het verhaal begint bij wetenschapper Roger Revelle. Hij diende bij de marine gedurende de tweede wereldoorlog. Na de oorlog werd hij directeur van de Scripps Oceanographic Institute in La Jolla in San Diego, Californië. Revelle kreeg grote subsidies van de marine om onderzoek te doen in gebieden waar atoombommen tests werden uitgevoerd. Hij breidde het onderzoekprogramma behoorlijk uit en huurde Hans Suess in, een chemiewetenschapper van de universiteit van Chicago.

  Suess was zeer geïnteresseerd in de resten van CO2 die na verbranding van fossiele brandstoffen in het milieu achterblijven. Samen met Revelle schreef Suess in 1957 een scriptie over hun bevindingen. Dit studiestuk ging over de mogelijkheid van een broeikaseffect, veroorzaakt door CO2 dat een atmosferische opwarming zou kunnen veroorzaken. De opzet van dit studiestuk was om meer subsidie te krijgen voor nog meer onderzoek, eigenlijk was Revelle in die tijd enkel bezig meer geld te krijgen voor zijn onderzoek.

  Vervolgens huurde Revelle geochemicus Charles David Keeling in om een manier te ontwikkelen om de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer te meten. In 1958 publiceerde David Keeling zijn eerste resultaten waarin hij liet zien dat CO2 stijgende was in de atmosfeer, hij koppelde dit zonder verdere onderbouwing aan het gebruik van fossiele brandstoffen. Die eerste twee rapporten van Keeling werden het fundament voor de Global Warming theorie, zonder aan te tonen dat CO2 werkelijk een broeikasgas was. Verder lieten ze ook na, aan te tonen hoe dit gas significante temperatuurstijgingen kan veroorzaken.

  Het tegendeel bewezen.
  Onomstotelijke bewijs werd onlangs nog (midden 2012) geleverd, de opwarming van de aarde door CO2 is een leugen! Uit door NASA vrijgegeven rapporten en computermodellen, blijkt nu dat wij met z'n allen worden bedrogen door de "Global Warming" maffia.

  Politici met verborgen agenda's en de activisten van de milieubeweging. Zeg maar de Al Gore na praters, u weet wel van "An Inconvenient Truth" de grootste scam over het milieu ooit. Er is nooit ook maar één greintje bewijs geleverd voor de theorieën van Al Core over het CO2 de Ozonlaag, en de opwarming van de aarde. Dit terwijl de hele wereld in paniek is en we met z'n allen worden genaaid door deze clubs.

  Regeringen van over de hele wereld passen hun beleid aan op wat vage milieu freaks rond bazuinen. NASA heeft in Augustus 2012 een rapport vrijgegeven dat het TEGENDEEL BEWIJST! de wereld is sinds 2000 juist aan het afkoelen, en geloof het maar want ze hebben bewijzen van satellietonderzoek dat in de periode 2000 tot 2011 is gedaan. Oh u geloofd niet dat de leugen al jaren regeert? Lees hier wat NASA er zelf over zegt (Engels).

  Milieu toeslagen?
  Bent u nog zo zeker dat de ons opgelegde milieu belastingen, die op ieder hapje lucht, elk beetje elektriciteit en brandstof dat we gebruiken geheven wordt rechtvaardig is? Moeten we nou echt zo nodig voorop lopen in de stoet van milieu randdebielen? Of zijn het juist de slinkse trucjes van de milieu maffia, overheden en regeringen, om burgers de centjes uit de zak te kloppen en daarvan wereldwijd miljoenen banen voor schimmige milieubewuste, groene stroom, elektrische auto's, windmolen parken, zonnepanelen, warmtepompen enz. enz. te subsidiëren.

  Die mooie elektrische belastingvrije auto's.
  Neem nou die mooie glimmende trots van de auto industrie, de elektrische Prius. Wist u dat de totale uitstoot van broeikasgassen (CO2) nauwelijks kleiner is dan bij een auto met een verbrandingsmotor? Dat valt niet zo op, omdat de ene helft van de uitstoot plaatsvindt tijdens de productie van de elektriciteit, en de andere helft tijdens de productie van de batterij en de auto zelf. De fabricage van één elektrische auto veroorzaakt evenveel emissie als de fabricage van twee auto's met een verbrandingsmotor. En ook dat zuig ik niet uit mijn duim, dat is onderzocht door Kris De Decker onderzoeksjournalist bij Lowtech Magazine die er op 9 Oktober 2012 een artikel aan wijdde.

  Sceptici toch gelijk.
  Het is nu in ieder geval zeker dat de sceptici van toen gelijk hebben gekregen. Is dat zo? Ja dat is zo, het bewijs is nu geleverd we worden met z'n allen besodemieterd. Het ergste is nog, we staan erbij en kijken ernaar, en niemand binnen regeringen, politiek, bedrijfsleven en bancaire instellingen die ook maar een beetje tegengas geeft of een poot uitsteekt.

  Niet in de landen om ons heen en niet in Nederland zelf. Nee natuurlijk niet, die gasten vreten allemaal mee uit dezelfde ruif, stuk voor stuk graaien ze erop los alsof het een feest is. Bonussen, extraatjes, snoepreisjes, wachtgeld, Europa, allemaal mee eten en laat maar geen kritiek horen want dan zijn ze stokdoof en hartstikke blind. Of ze weten het via de media zo te spelen dat wij het allemaal mis hebben en zij kunnen volharden in hun samen bedachte plannetjes op wereld milieu conferenties als Kyoto.

  De hele klimaat leugen is niets anders dan een politiek verzinsel waardoor regeringen denken meer en meer geld binnen te kunnen halen onder het mom van het sparen van het milieu. Mooi dan, we zijn er allemaal ingejorist, kan u nog rustig slapen? Kijk naar deze ruim een uur durende documentaire waarin de echte wetenschappers aan het woord komen, en niet een of andere Amerikaanse flut senator (Al Gore) die zich laat sturen door de milieu lobby en de propaganda verspreid omdat ie anders de (financiële) steun kwijtraakt als hij straks weer voor senator in de race is.

  [youtube]http://youtu.be/dA0f1h9F-I8[/youtube]
  Denk ervan wat u wilt, de feiten spreken voor zich. Er is slechts één vulkaanuitbarsting nodig om meer CO2 uit te stoten dan wij met z'n allen wereldwijd in 100 jaar produceren (feit!). We betalen met z'n allen meer aan de milieu maffia dan ons lief is met al die stijgende energiekosten, extra milieubelastingen, vervuilingseenheden, toeslagen en/of verboden op vluchtige middelen zoals freongassen, forensentax (nu even in de kast gezet, maar wedden dat ie terug komt) enz. enz. En die gasten lachen zich de ballen uit hun broek.

  Point of no return.
  Jammer maar helaas het "point of no return" is reeds gepasseerd. We kunnen niet meer terug al zouden we willen, daar is het te laat voor er eten inmiddels miljoenen mensen wereldwijd van de verzonnen milieu verhalen, en zie daar maar eens ander werk voor te vinden als de trein tot stilstand komt. Wen er maar aan het zal alleen maar erger worden, en dan bedoel ik niet met ons milieu, daar is namelijk niets mis mee, maar dat we steeds meer gaan betalen onder het mom van 'het milieu verbeteren' is wel zeker.

  Ik wens iedereen alvast fijne dagen toe, en hoop in goede gezondheid na het reces weer van de partij te zijn. Gegroet mijn lees vrienden! ;)

  Robert J. Klop

  Edited CO2 ==> CO2 met dank aan waterstof
   
 2. Weer een puike column Robert en inderdaad, verbazingwekkend dat het NASA rapport totaal genegeerd wordt door de milieu lobby/maffia.

  Wat mij sowieso verbaasd van die milieu freaks is dat ze er vanuit gaan dat de aarde een steady klimaat hoort te hebben. Alsof er geen natuurlijk variaties meer zijn. Ooit groeiden er op de Zuidpool palmbomen en ooit lag half Nederland onder het ijs. Dus waarom kunnen de veranderingen van de laatste jaren of decennia niet simpelweg natuurlijke variaties zijn zoals heel veel Scandinavische meteorologen/klimatologen de laatste tijd ook beweren? Ergo, een aantal van hen beweert zelfs dat we aan de vooravond van een nieuwe ijstijd staan waarbij je dan altijd in de aanloop ‘naar’ een kortstondige opwarming van het klimaat zou hebben.

  Enfin, ruimte genoeg voor discussie en voor’s en tegen’s
   
 3. Palmbomen op de Zuidpool zegt niets, de Zuidpool lag niet altijd daar waar het nu ligt.
  En Nederland lag enkele 100-en miljoenen jaren gelden op de plek waar Suriname nu ligt.

  Maar gewoon helemaal niets doen is veel gemakkelijker en goedkoper.
  Wie heeft er gelijk? Komen we vanzelf achter.
  Een beetje netjes met je omgeving omgaan kan toch geen kwaad?
   
 4. Wat een heerlijk stuk! Nederland staat voorop in het "terugdringen van de CO2-uitstoot" op kosten van de burger... maar een paar meter verder (achter een virtuele grens) komt het net zo hard weer terug. Of de vulkaanuitbarstingen... hup, weer een jaar "CO2-besparing" weg. Veel te krachtig die "pensioenvoorzienende klimaatlobby". Het kost alleen maar geld en voor wat?

  Voorbeeldje van belachelijke verschillen... fossiele brandstoffen. Nederland moet weer extra accijnzen en belastingen heffen. Ik reed gisteren even door het dorp. Nederlands tankstation aan Nederlandse zijde: 1 liter Euro 95 -> €1.83,9! Nu wonen wij zelf praktisch op de grens... dus wij tanken alleen maar in Duitsland (grens loopt door het dorp heen). Gisteravond stond de prijs voor een liter Super 95 op €1.62,9! Tank ik E10 dan gaat daar nog eens 4 cent extra van af. Dat scheelt op 10 liter € 2,50 en keer 4 òf keer 8 voor een volle tank. Tel uit je winst en toch ademen we aan beide kanten van de grens dezelfde lucht in en dan zit er bij de Duitse benzine zelfs nog een groot gedeelte wegenbelasting in. Om nog maar niet te spreken over een paar zuidelijke Europese landen en de kosten van een litertje daar. Daarnaast, China? De grootste vervuilers blijven toch buiten schot en het kleine Nederland wil weer de beste van de klas zijn... uch uch.

  Neemt niet weg dat ik zelf op straat wel een paar meter omloop om papiertjes en filters weg te gooien ;)

  Sterker nog, alweer verlaagd:

  IMG_0155.JPG

  [​IMG]
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 24 apr 2017
 5. Jammer dat de rol van Rothschild, de Bilderberggroep en Goldman Sachs in deze column niet geduid wordt, en dat we ook geen uitleg krijgen over hoe een alu-hoedje ons kan helpen :)

  Maar even serieus, wat moeten we hiermee op Chelloo.nl?
   
 6. Een enigszins 'dichterlijke' vrijheid toegestaan aan columnisten omdat je nu eenmaal niet elke week iets kunt produceren over UPC en aanverwant. Dan ben je snel, we hebben het nu toch over milieu, door je 'brandstof' heen ;)
   
 7. We staan altijd open voor nieuwe columnisten ;)
   
 8. Het is een topic wat toch ook meespeelt. Waar draait alle apperatuur op? Elektriciteit. Het is dus ook in ieder geval stof tot nadenken, over energieverbruik van de mediaboxen computers tv's ecetera.
   
 9. Goed geschreven stuk dat je weer aan het denken zet.
   
 10. Ja wat moeten we er eigenlijk mee op Chello.com, nou ten eerste gewoon omdat het kan. En ten tweede omdat we allemaal van achteren genomen worden ook als je gewoon wat op internet surft worden data centers steeds zwaarder belast vanwege de CO2 uitstoot... Toch? ;)
   

Deel Deze Pagina