• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Horizon box - De menu structuur op TV


patrick91

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 jun 2010
Berichten
115
Wat ik mis is nu en straks tegelijk in beeld als ik zap.. straks staat er wel maar niet wat er komt.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
26.720
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
Dus pijltje naar rechts > en dan komt het in beeld...
 

patrick91

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 jun 2010
Berichten
115
Ja, dat weet ik maar dat is dus niet handig vind ik. Ruimte zat dus had ook gewoon gelijk in beeld kunnen staan.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
26.720
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
Dan had je dat moeten zeggen hè... kan het niet ruiken. Zoals je het zei, leek het alsof je op dit moment al had verwacht dat er gelijk al iets bij Straks zou staan. Hmja, weinig ruimte. 2 programma's naast elkaar maakt het alleen maar onduidelijk. Hadden ze de mini EPG beter uit kunnen voeren zoals met de andere software op bijvoorbeeld de Cisco (boven elkaar).
 

patrick91

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 jun 2010
Berichten
115
De woorden "nu" en "straks" staan er , dat ziet iedereen, leek mij dat ik duidelijk was :). kennelijk is dat ook zo want je schrijft vervolgens wel wat ik dus wil. Beide in beeld en dan dus wat er komt. Naar mijn mening is er een zo van ruimte.. er staat immers nu niets. Als je naar links of rechts zou gaan en je krijgt dan pas apps of on demand te zien zou ook nog kunnen, nooit gebruikt trouwens..

Al die speciale grappen die je kan uithalen zijn leuk maar wil niet iedereen gewoon weten wat er nu is en straks? Vooral op de momenten dat programma 1 klaar is en er reclame voorbij komt staat er nog wat er net is geweest bij "nu" ik wil alleen maar weten wat er komt.
 

TVerm

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 apr 2011
Berichten
205
Menu van Horizon is en blijft bagger.
Ik zou willen dat je het gewoon uit kon zetten.
Ik hoef niet iedere keer als ik naar een ander kanaal zap weer die domme balk minimaal 5 seconden in beeld te hebben om te vertellen dat ik naar het journaal zit te kijken.
UPC is en blijft gewoon DOM!
 

Pipper2012

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 nov 2010
Berichten
40
Creative Solution zei:
Dan had je dat moeten zeggen hè... kan het niet ruiken. Zoals je het zei, leek het alsof je op dit moment al had verwacht dat er gelijk al iets bij Straks zou staan. Hmja, weinig ruimte. 2 programma's naast elkaar maakt het alleen maar onduidelijk. Hadden ze de mini EPG beter uit kunnen voeren zoals met de andere software op bijvoorbeeld de Cisco (boven elkaar).
Daar irriteer ik mij nu ook aan; er is ruimte genoeg om direct te vermelden wat er straks komt (eventueel gedimd) maar toch de gebruiker nodeloos extra laten klikken want waarom zou je het gebruiksvriendelijk maken als het ook moeilijk kan.

Update: "Herinnering toevoegen" heeft schijnbaar juist weer een klik te weinig: ik had een herinnering aangezet en kom ongeveer 10 min. nadat dat programma begonnen was terug maar ik zie geen melding staan. Schijnbaar wordt die melding kort weergegeven i.p.v. op een bevestiging te wachten om door te gaan met kijken danwel te switchen naar dat andere programma.
 

hutjeflut

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 okt 2009
Berichten
660
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
leuk initiatief dit topic maar het blijft nou eenmaal een feit dat als iemand wegwijs gemaakt moet worden door een menu het een slecht menu is.
UPC/Ziggo doet er dan ook goed aan om dit absurd slechte menu te veranderen en het meer terug te zetten naar het oude menu waar de osd /tv gids / zap functie in 1 simpele balk zat waar je alles mee kan.
 

Sjah

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 nov 2003
Berichten
3.795
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Nou, moet zeggen, na 3 weken kijken en twijfelen, dat ik het beeld van mijn DVB-c TV beter vond, dan diezelfde Tv als monitor gebruiken (met de HB het werk laten doen). Heb ook wel een vermoeden waarom, de HDMI resolutie optie zegt autom.zoals je Tv nou wat die dan doet is alles op 1080p uitsturen, kortom HB doe de scaling, en niet de Tv. Maar natuurlijk ligt het ook aan het andere kleuren en contrast vd HB, niet makkelijk om dat zoals je gewend was te krijgen, plus iemand laten komen om de TV opnieuw te laten calibreren is niet gratissss.