• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Een nieuwe kijk op Video on Demand

Waarom wil je per se iedereen het huis uit hebben, is toch gewoon een eigen keuze?
 
Yup eigen keus, maar ik vind dat jammer, dat men het steeds meer thuis opzoekt ipv buiten. Slechts een constatering, wat in de hand gewerkt wordt door VOD, E-care, home-shopping etc etc. Er is keus te over, met internet ben je bij wijze van spreke aanwezig op de bombardementen bij {vul in], maar ondertussen is er steeds meer sociale armoede.
 
Sjah zei:
Yup eigen keus, maar ik vind dat jammer, dat men het steeds meer thuis opzoekt ipv buiten. Slechts een constatering, wat in de hand gewerkt wordt door VOD, E-care, home-shopping etc etc.

Het werkt de verdere individualisering van de maatschappij zeker in de hand.
 
Ik gebruik VOD nooit, domweg omdat de content niet voldoet aan mijn verwachtingen. Dat lijkt mij sowieso het grote probleem van VOD, men wil aan ieders wensen voldoen waardoor je een te breed aanbod krijgt die dermate dun is uitgesmeerd dat het eigenlijk niet meer interessant is.
Ik zou b.v. graag nieuwe blockbusters willen zien, het liefst zodra deze ook in de bioscoop zijn. Dan heb ik er echt wel geld voor over, maar dat willen de filmbazen weer niet. Die zien je liever in een dure bios. Dus ga ik soms maar naar de bios en koop ik af en toe een bluray, maar over het algemeen voorzie ik mijzelf wel via andere kanalen (iTunes rental en downloads).
 
Gewoon een normale zoekfunctie daar op VOD, das iets wat het al een héél stuk zal verbeteren. Nu is het gewoon niet te doen om iets op te zoeken.
Maar dat dat hele Kanaal 12 gebeuren wat naar voren wordt gehaald slaat echt helemaal nergens. Echt, ik heb het proberen te volgen maar het is gewoon niet te doen. Je kan maar zoveel van een mens verlangen ;)
 
meegja zei:
Gewoon een normale zoekfunctie daar op VOD, das iets wat het al een héél stuk zal verbeteren. Nu is het gewoon niet te doen om iets op te zoeken.
Dat mis ik niet alleen bij Video Ondemand maar ook bij uitzending gemist.
Heb begrepen van mijn tante dat je bij KPN wel naar films of series kan zoeken doormiddel van de naam.
Dus UPC bel even met de KPN ;)
 
Terug
Bovenaan