1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

TV afgesloten door niet betalen factuur, hoe lang duurt dat?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door barracuda_1, 9 dec 2009.

 1. ik ben vergeten de factuur te betalen (nou ja, ik was in de veronderstelling dat dat automatiche ging, zoals het altijd al was) en nu is mijn tv afgesloten, heb gelijk het geld over gemaakt (300 euro...) heeft iemand een idee hoe lang het duurt voor het weer gaat werken?
   
 2. Als ik mij niet vergis binnen 24 uur nadat het geld op de rekening van UPC staat.
  Afhankelijk van hoe je het geld hebt overgemaakt, kan dat dus een aantal dagen duren.
   
 3. Let er wel op dat met een dergelijke achterstand UPC waarschijnlijk al zo ver is dat ze je klantgegevens geheel hebben afgesloten (en je dus geen abonnement meer hebt bij UPC).

  Ik denk dat het raadzaam is om nog even te bellen en hier navraag naar te doen. Sowieso kun je in dat geval pas een nieuw abonnement aanvragen als de betaling binnen is.
   
 4. Is die termijn van 24 uur niet als je via het postkantoor betaald?
  Anders kan het iets van 3-4-5 dagen duren meen ik ooit eens op het forum gelezen te hebben.
   
 5. Hoi Robert,

  Johnny geeft hier aan 24 uur nadat de betaling is binnengekomen. Het moment waarop de betaling binnenkomt is natuurlijk afhandeklijk van de manier van betalen
   
 6. Bij het GWK (Grens Wissel kantoor) en het Postkantoor kun je middels een spoedbetaling betalen. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden maar de betaling wordt binnen een uur aan UPC doorgegeven. Bij een reguliere betaling is de verwerkingstermijn max. 5 werkdagen.

  Een eventuele blokkade wordt automatisch verwijderd (indien de klantgegevens correct zijn) nadat er een volledige betaling van het achterstallig saldo gedaan is en deze verwerkt is. Dit is een automatisch proces dat niet versneld kan worden. Dit kost altijd maximaal 24 uur.
   
 7. Sorrie voor de late reactie, maar iig bedankt voor de reacties.
  Crap, nou het is iig niet na 24 uur, want het werkt nog niet. En nu is ook het inet afgesloten... maakt nu niet meer uit maar is natuurlijk niet handig aangezien ik betaal VIA het inet.
  Maar goed ik hoop dat het. Morgen weer gaat werken, dan kan vrouw lief gewoon tv kijken als ze thuis komt, heb. Voor nu maar de gewone kabel in de tv gestoken.

  Ps thank god for my htc hero met flat free inet
   
 8. Nu 7dagen later zou alles weer moeten werken?
   

Deel Deze Pagina