2 keer klant bij ziggo


Briolet

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2012
Berichten
3.399
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Over dubbel afschrijven en telebankieren gesproken: We hadden eens een klant die de betaalopdrachten per diskette naar de bank bracht. (voor het internetbankieren dus). Hij maakte elke keer een backup van die schijf voordat hij hem aan de bank gaf.

Op een dag heeft hij een keer de backup naar de bank gebracht. Op die backup diskette was blijkbaar nog geen enkele betaling als uitgevoerd opgeslagen. Je raad het al. Alle betalingen vanaf 1 januari werden nog eens uitgevoerd, totdat zijn crediet limiet bereikt was. Dat waren toch een paar maand aan oude betalingen. De bank kon het niet terug halen en strorneren ging niet omdat hij zelf de opdracht gedaan had. Dus was hij afhankelijk van al zijn leveranciers om het geld terug te storten.

In dat licht valt één dubbele afboeking van Ziggo wel mee. Hoewel ik me kan voorstellen dat ook dit dit een foute batch opdracht was en deze fout bij heel veel klanten gebeurd is.
 
Laatst bewerkt:
Topicstarter
Topicstarter
R

retep_

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 nov 2009
Berichten
704
Ziggo
Televisie
Gebied
fZiggo
dat zou best wel eens kunnen, al was het geen oude backup, ik had destijds een internet only abonnement, en nu was het standaard bedrag voor kabel tv afgeschreven. maar kan me voorstellen dat er meer mensen zijn die ooit eens een los abonnement hadden ( zou ook nog voor mr zap kunnen zijn of zo) en als die allemaal nu een rekening hebben gehad......
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
2.429
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Klanten kwamen nog wel eens ten einde raad op een van mijn werkplekken omdat ze verhuist waren en er iets fout ging op administratief of met de huisaansluiting. zo kwam een stel dat verhuist was en hun oude aansluiting meegenomen hadden naar de nieuwe woning. Maar en dan kan het raar gaan ze hadden ook een totaal nieuwe aansluiting erbij gekregen. Dubbele aansluiting in de woning en een dubbel abonnement. ze waren al enkele maanden bezig om dit hersteld te krijgen. maar zonder resultaat. Nu kwamen ze persoonlijk naar mijn werkplek en het plan was te blijven tot het opgelost werd. Nu was de insteek standaard als mensen zoveel moeite doen dan is de eerste die in gesprek gaat gelijk verantwoordelijk. Deze dient dit dan ook op te lossen. En aldus geschiedde met een bos bloemen erbij en excuses van lands grootste telecombedrijf destijds. We hebben het over eind vorige eeuw. Insteek was laat een klant die moeite neemt om langs te komen niet onopgelost naar huis gaan.