ACM wil kabelnetwerk Ziggo openstellen voor providers

Status
Niet open voor verdere reacties.
waarom ? daar schiet Ziggo toch niks mee op, dan wordt het ongecodeerde pakket veel minder aantrekkelijk wat er voor kan zorgen dat een deel van de klanten tv via andere manieren gaat afnemen, wat er voor zorgt er via de kabel minder mensen tv (en waarschijnlijk ook internet) gaan afnemen, het zal niet voor zorgen dat er geen andere aanbieders op de kabel komen, die zullen dan ook net als Ziggo een kastje en/of smartcard gaan leveren.
 
Acht zoals altijd zijn het niet de consumenten die er beter van worden maar het bedrijf(en) zelf, iig de ziggo klanten zullen er hoe dan ook op achteruit gaan(weg ziggo sport kanaal 14 en ook denk wel voor 100% weg fta)
 
waarom ? daar schiet Ziggo toch niks mee op, dan wordt het ongecodeerde pakket veel minder aantrekkelijk wat er voor kan zorgen dat een deel van de klanten tv via andere manieren gaat afnemen, wat er voor zorgt er via de kabel minder mensen tv (en waarschijnlijk ook internet) gaan afnemen, het zal niet voor zorgen dat er geen andere aanbieders op de kabel komen, die zullen dan ook net als Ziggo een kastje en/of smartcard gaan leveren.

Het moet zo onaantrekkelijk mogelijk gemaakt worden, dat doet Ziggo door het basispakket in te krimpen naar het wettelijk minimum met zenders die slecht bekeken worden, daar zadelen ze dan nieuwe providers mee op, die dan extra moeten investeren, dus geen budget pakket kunnen aanbieden.

Ziggo kan, dan het goedkoopste pakket toch 65 zenders houden, weliswaar gecodeerd, met zenders die te duur zijn voor anderen providers om goedkoop aan te bieden. Dus wij als consumenten hebben er wel degelijk wat aan.
 
die dure zenders kan Ziggo dan alleen in het gecodeerde pakket stoppen, in het FTA pakket niet, want als een zender onredelijke eisen gaat stellen kan Ziggo worden verplicht deze zenders te coderen, en dan kan een alternatieve aanbieder als nog een pakket maken dat goedkoper is dan het pakket dat Ziggo aanbied.

bovendien denk niet dat RTL er blij van wordt als RTL 4 gecodeerd gaat worden, die willen die zender gewoon in het goedkoopste pakket.

als ziggo het onaantrekelijk wil laten zijn voor alternatieve aanbieders om onder de prijs van Ziggo te gaan zitten voor het FTA pakket kunnen ze dat alleen doen door de prijs die mem moet betalen als men direct met Ziggo laag te houden.
 
Ziggo is niet verplicht een ongecodeerd basispakket te bieden. Alleen als het blijft bestaan moet Ziggo derden toosten hetzelfde pakket door te geven.

Ongecodeerd mag Ziggo dus gewoon een pruts pakket wat niemand wil doorgeven, gecodeerd gewoon 65 zenders, nee dat kost niks extra. Dat pakket is nu ook al gecodeerd namelijk. Ziggo kan gewoon alle SD kanalen eraf halen, de HD versies zijn namelijk niet zonder smartcard of mediabox te bekijken, dan blijft namelijk over must carry en regionale zenders dan kom je al aardig tegen de 30.
 
in euro's zal het idd niks meer gaan kosten dat het nu kost, als je GEEN gebruik maakt het het FTA pakket, als je dat wel maakt betekend dit extra kosten voor een decoder of ci+1 module die je nu niet nodig hebt, wellicht op minder tv's kunnen kijken naar de zenders die je wilt, dus je jaagt de mensen weg naar anders distributie mogelijkheden. en dan verdien je er helemaal niks aan, aan een klant die niet rechtstreeks met ZIggo zeken doet verdien je nog steeds, helemaal tegenhouden ga je het toch niet.
 
Uiteraard moet je gewoon bij Ziggo blijven, indien Ziggo gewoon zoals het hoort alles codeerd. Op deze manier, kan een andere provider namelijk nooit goedkoper zijn, het volledige gecodeerde basis abonnement bij Ziggo is er immers al.

Bij volledige codering van het goedkoopste pakket moet een andere partij namelijk investeren in apparatuur en/of cards. Naast dat ze moeten onderhandelen met content aanbieders voor kanalen doorgifte, RTL, Talpa, FOX, discovery en Viacom kunnen gewoon veel meer aan de nieuw kokers vragen. Waardoor je dan gewoon duurder uit bent.

Maarja jij wil al sinds @home op een dubbeltje op de eerste rij zitten en klaagt ook over analoog dat verdwijnt.
 
Alles coderen maakt de weg vrij om alleen internet aan te bieden. Terwijl het niets meer kost voor Ziggo om een heleboel fta zenders op de kabel te zetten. Weg inkomsten dan. Alles coderen is duurder voor de mensen die ook tv willen. Dan wordt het goedkoper voor KPN en consorten om met kabel te concurreren.
Daar heeft Ziggo geen belang bij. De oude concurrent is er ook nog.
Conclusie: Er komt een FTA pakket.
 
Uiteraard moet je voor het pakket, wat je nu hebt bij Ziggo blijven.

De content aanbieders, kunnen aan de nieuwe uiteraard meer vragen dan aan Ziggo. Maar jij bent altijd al anti Ziggo geweest, dit was je vroeger al op het oude forum.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan