• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Humax start niet op na stroomstoring

JG van Straten

Forum Gebruiker
Berichten
311
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Vorige week is er een stroomstoring bij ons geweest. Sindsdien starten allebei de Humax ontvangers niet meer op. In het display blijft 'boot' staan en verder komt het niet meer. Vanmorgen geprobeerd -na enkele dagen zonder stroom- maar ze starten niet meer op. Is er een mogelijkheid om via USB poort aan de achterkant de software er opnieuw in te zetten? Ik kijk nu rechtstreeks via de DVB-C tuners van de Tv's, maar die zetten de zenders in een willekeurige volgorde zodat de zenders lastig te vinden zijn. De Tv's ondersteunen niet de automatische zenderlijsten van Ziggo.
 
Dat is erg vervelend JG. Maar ik ben bang dat je boxen misschien tijdens een update zijn uitgevallen en nu niet meer langs het 'boot' scherm komen. Of dat ze last hebben gehad van een stroomstoot :(

Kan je ons via een privébericht je klantnummer en geboortedatum sturen? Dan ga ik kijken hoe we dit kunnen oplossen! Zet er ook gelijk even een link naar dit topic bij :)

Met vriendelijke groet,
Alex van Ziggo
 
Terug
Bovenaan