Censuur nog een keer

Status
Niet open voor verdere reacties.
Kwestie van interpreteren lijkt me, ik heb die indruk namelijk helemaal niet.

Probeer op dat forum maar eens de url van dit forum in te tikken of reclame voor dit forum te maken! Ze hebben mij daar en ook op hetnet.gebruikers.eu
nog steeds geblokkeerd, maar daarom niet getreurd !
Forbidden

You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
 
Ik zou me er niet te druk om maken. Het is inderdaad een zeer commercieel forum, daar is niets mis mee, maar de kwaliteit valt niet te vergelijken met het forum hier. Hier krijg je goede antwoorden, daar is het gewoon een zooitje. Zeer onoverzichtelijk.
En dat is nou het mooie van internet, je kan zelf kiezen waar je zijn wilt. Uiteindelijk zal de beste overwinnen.
Het feit dat ze geen links toestaan naar collega sites zegt voor mij al genoeg. Ze zijn dus bang dat mensen ergens anders (hier dus :)) een beter forum vinden. Besteed er dus niet teveel aandacht aan :cool:
 
Vandaag even via een andere PC ingelogd op ziggo.gebruikers.eu en dat lukte zo waar :)! Echter na een dik half uur was het feest weer over en werd ik ik weer geblokkeerd. Op hetnet.gebruikers.eu ko ik nog wel inloggen maar dat zal nu ook wel geblokkeerd worde nadat ik daar een berichtje had achtergelaten.

Het is ongeveer hetzelfde als de strijd tussen sat4all.com & sat4all.be. Bij die be-site proberen ze de mod's van sat4all.com zo zwart mogelijk te maken omdat ze (in hun ogen) te streng zijn mbt de forumregels en een hoop andere zaken...

Gert.
 
De koste van Forumsoftware: vBulletin® zijn niet gratis en server loopt ook niet op zonne-energie, als ik zo onbeleefd mag zijn wie betaald dit forum en bijkomende kosten. Zijn de admins en moderators allemaal vrijwilligers ?

Dit forum wordt betaald en onderhouden door de "Multikabel Gebruikers Vereniging" (MGV). De MGV is begonnen als de gebruikersvereniging van Multiweb (MGG), wat later via Sonera (SGV) in Multikabel en MGV is overgegaan en bestaat sinds 1998, net zolang als onze website en forum. Aangezien de naam van onze provider is gewijzigd in Ziggo hebben wij begin 2008 de naam van ons forum van https://mgv.multikabel.nl gewijzigd in https://ziggo-gebruikers.nl . De naam MGV zal langzaam verdwijnen en overgaan in ZGV :wink:. En ja alle moderators en admins en bestuursleden van MGV zijn vrijwilligers. De kosten worden betaald uit contributie en af en toe een advertentie in ons 'clubblad' (website/forum).
 
Waar kan je lid worden.....ofwel bijdragen aan de kosten?
Geen paypall aub daar heb ik een hekel aan.
Ik kwam nog nergens een "iets" tegen waar of hoe een bijdrage te leveren.
 
Ben benieuwd hoe lang zijn beleid gaat standhouden en mensen blijft trekken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan