• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Storing casema gebied.

Status
Niet open voor verdere reacties.
ik kijk inmiddels tour de france op mij pc via internet......

TV beeld is verschrikkelijk! valt soms totaal weg met melding: geen signaal, de rest van de tijd stoppende beelden en vrijwel geen kommentaar.

SCHANDALIG !!!
 
995 - Goedtv

GoedTV ligt er volgens mij uit op het normale netwerk omdat die Humax decoders erop vastslaan ... bij mij iig wel gisteren :evil:
 
Nou het is weer raak hoor (3708):evil: , kijk nu maar even analoog naar de f1. De lol is er sinds dit weekend wel af.:evil:
Ik heb maar weer eens een storing/klacht gemeld. Zal wel weer aan mij liggen.
 
storing

4823 BREDA

ook storing op alle zenders gehad daarnet,inmiddels weer verholpen.
Hopelijk laatste keer vandaag want de heren wielrenners (met of zonder doping) zijn zo iedere keer ineens een kilometer of 10 verder.:-D
 
Elk forumlid kan posts van anderen waarderen, zowel positief als negatief (via het weegschaal-symbooltje rechtsboven bij elk bericht).

Op die manier bouwt een forumlid een reputatie op. Irriteer je de andere forumbezoekers dan zal je 'kleur' van groen via grijs naar rood gaan. Waarderen mensen je gedrag en berichten op het forum zul je op een gegeven moment meer groene blokjes achter je naam krijgen. Da's dus niet iets wat de moderators doen, maar alle forumleden kunnen doen. Er zitten wat automatische dingen in, zodat je niet iemand een aantal keren achter elkaar kunt beoordelen en forumleden die meer gepost hebben, of langer lid zijn delen meer punten uit zodat je niet even snel meerdere malen registreert op het forum en iemand de grond in kunt beoordelen.

tdeHondt voelde zich niet vrij om te reageren in het forum als het weegschaal-symbooltje bleef bestaan schreef hij, ondanks dat hij gewoon ruim in het groene gebied zat en wilde daarom uitgeschreven worden uit het forum. (kijk maar met de zoekfunctie op dit forum dan vind je die discussie nog wel)

Maar wat hij in het Tros Radar forum schrijft dat je bij een negatieve uiting gelijk op rood gezet wordt klopt dus niet, voordat je rood wordt moet je het heel bont maken en heb je heel wat negatieve beoordelingen nodig van je mede forumleden en het gebeurt dus niet door de moderators. Zelfs mensen met altijd veel kritiek kunnen zelfs door de andere forumbezoekers positief gewaardeerd worden.
Hartelijk dank voor je goede uitleg, nu weet ik hoe het hier gaat.
Ik blijf nog maar even, en ga de symbooltjes eens volgen en de motievatie als men iets kleurt.
 
Ook hier, 1273, regelmatig last van haperingen in het geluid, blokjes in beeld...
Het is al enige dagen het geval.:evil:

Ziggo
zal ik gewoon gaan ophoepelen...
zeer irritant geen goede ontvangst...
 
3911 (Casemagebied)

Regelmatig uitval van geluid en beeld sinds een paar dagen. Ook E34 storingsmeldingen zijn geen uitzondering.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan