Inlog Ziggo go

Dus mijn vrouw en ik hebben beiden een android dus kunnen niet tegelijk kijken.?
Volgens de site van Ziggo kan dat prima. Ik weet niet waar @ber000000-6 zijn informatie vandaan haalt, misschien was dat vroeger zo?

Heel simpel: je mag met 1 account op 3 apparaten tegelijk kijken.

Met hoeveel apparaten kun je Ziggo GO tegelijk gebruiken?
Met je Mijn Ziggo accountgegevens kun je met maximaal 3 apparaten tegelijk Online tv-kijken. Of je nu kijkt op een pc, laptop, mobiel of tablet: dat maakt niet uit. De Ziggo GO app is beschikbaar voor iOS, Android, Google en Windows toestellen. Om te kijken op je laptop, ga je naar ziggogo.tv.

bron: https://www.ziggo.nl/televisie/online-tv-kijken
 
Als het 2 smartphones zijn niet.
1x1smartphone + 1x tablet wel.

Gewoon ff proberen thuis. Dan weet je hoe het werkt op vakantie.
 
Antwoord van Ziggo;
Nee hoor, dat klopt niet. Je kunt maximaal met 3 apparaten tegelijkertijd ingelogd zijn en het maakt niet uit welke apparaten dit zijn.
 
Zo lever ik ook nog een bijdrage aan dit geweldige forum.
Bedankt weer allemaal voor meedenken
 
Zojuist go installeert op mn zoon zijn smartphone. Met mijn @home.nl inlog gegevens. En inderdaad wij kunnen tegelijkertijd hier in het buitenland replay tv kijken.
 
Als het 2 smartphones zijn niet.
1x1smartphone + 1x tablet wel.…
De server ziet echt niet het verschil tussen een PC, tablet of telefoon. Er is voor ziggo ook geen reden om dit onderscheid te maken. Er wordt alleen geturft hoeveel apparaten ingelogd zijn. Als je dus meer dan 3 apparaten gebruikt, moet je er steeds aan denken om na het kijken uit te loggen. (Niet de optie gebruiken om ingelogd te blijven)
 
Het device maakt idd niets uit. Kan zijn dat je op het 'nieuwe' toestel moet inloggen. Ik moet mijn Ziggo account gegevens gebruiken. Vaak is dat je voorletter plus achternaam.
Ik heb de app op mijn mobiel en op die van mijn vriendin geïnstalleerd (beide Android) dan nog op de iPad en soms zet ik de Edge app aan om op mijn PC te kunnen kijken. Owh en volgens mij heb ik nog een oude verzie op een Android (kodi) kastje staan maar die gebruik ik eigenlijk nooit meer.
 
Terug
Bovenaan