ESPN5 en 6 worden geschrapt per 1 augustus 2021

Ik zeur nooit over wat het kost, maar nu toch even wel. Ik mag toch wel verwachten dat het abonnement op ESPN 1-6 met minstens 10 of 15 euro zakt. 30,90 Euro is nu al belachelijk veel en vanaf 1 augustus helemaal. Afijn, afwachten maar. Time will tell.
Dan zou ik het nu opzeggen. Kan je het eind augustus weer activeren.
 
Omdat ik het oude pakket (ESPN compleet) heb... wacht ik eerst af wat Ziggo doet..
 
Het is toch zo dat bij een wijziging in het aanbod de klant minimaal 30 dagen daarvoor op de hoogte gebracht dient te worden? We zitten nu al in juli en nog steeds weten we niets.
 
Dus ben ik bang dat er niets gaat veranderen, behalve 2 kanalen minder. Met dezelfde prijs. Ik kan het me eigenlijk niet voorstellen. Ik betaal straks 30,90 euro voor dan nog maar 4 kanalen???
 
Ook dan dient dat toch 30 dagen van tevoren gemeld te worden. Het aanbod wijzigt immers?
 
Maar waar kan je bij de aanvang van het nieuwe seizoen in Nederland live de Bundesliga zien? (Buiten IPTV)
 

De bestel opties zijn aangepast. ESPN eredivisie nog wel voor 17,95 te bestellen. Bij espn internationaal staat het volgend commentaar:

ESPN zenders krijgen per 1 augustus een andere opstelling en daarom kun je dit sportpakket niet meer bestellen. Eind juli lees je meer over de nieuwe line-up. Tot 26 juli kun je wel een ESPN International dagpas bestellen.
 
Lekker duidelijk.. als het klopt dat dit doorgaat.. dan eis ik een verlaging van het abbonements prijs.. ga geen 25 eur per maand voor 4 zenders betalen.
 
Er zijn nu 2 providers (SKV en Canal Digitaal, de laatste dus ook Online, Freedom en Tweak) die het gehele pakket in het basispakket gaan stoppen. Kortom geen bijbetaling meer.

Dat is wel een keuze. Het kan ook nog zijn dat andere providers kiezen voor het Extra/totaalpakket.

Ziggo en SKV gaan overigens wel de 1080P variant met HDR en HLG uitzenden van ESPN1. Ook daar nog geen berichten van andere providers.
 
Er zijn nu 2 providers (SKV en Canal Digital, de laatste dus ook Online, Freedom en Tweak) die het gehele pakket in het basispakket gaan stoppen. Kortom geen bijbetaling meer.

Dat is alvast niet waar, Canal Digitaal verhoogt zelfs de prijs naar 13,95 voor mensen die een abonnement op ESPN 4 hadden.
 
Terug
Bovenaan