Mediabox XL omwisselen voor CI-module

heide410

Forum Gebruiker
Berichten
4
Ik heb 4 kaarten met CI-modules en 1 Mediabox XL (Horizon). I.v.m. nieuwe TV wil ik de mediabox niet meer en overstappen naar een CI module (de 5e) , maar er zit geen kaart in de Horizon. Kan ik gewoon bij Ziggo mij Horizon omwisselen voor een kaart zodat ik een CI module kan kopen?
 
waarschijnlijk heb je ooit je oude fZiggo abonnement omgezet naar een fUPC/Ziggo abo. zo ben je waarschijnlijk ook aan je horizonbox gekomen.
met die omzetting heb je ook afstand gedaan van je rechten/voordelen van het oude Ziggo, waar je vijf kaarten mocht hebben.
of je die nu in je module deed of in een decoder, maakte toen niet uit.
volgens de nieuwe regels mag je nog maar 3 kijkmogelijkheden hebben. dus wees zuinig op je vier kaarten die je nog hebt.
 
Even op de ziggocommunity vragen of een moderator je box kan ruilen voor een module met behoud van je vier smartcards.
 
Jammer, ik ben die bagger Horizonbox XL ook helemaal zat. Na de update heeft hij de gekste kuren. Zou ook graag dat kreng terugsturen en overstappen op een CI kaart. Helaas is Ziggo de enige leverancier van snel internet in mijn buurt anders had ik heel Ziggo eruit gegooid. De andere providers hebben hier helaas alleen toegang tot de telefoonlijn voor internet.
 
Kijk of je de Next kan krijgen. Werkt veel beter. Maar waaarom zoveel modules? Met een chromecasts/apple tv moet je via ziggo go ook zonder CI module TV kijken zonder enige beperking.
 
Zou ook graag dat kreng terugsturen en overstappen op een CI kaart.
Kan dat niet meer dan?
Heb ik een paar jaar geleden ook gedaan en tot op heden geen spijt van.
Mijn TV heeft zelfs twee van die kaartjes, kan opnemen en kijken tegelijkertijd.
Mis de box totaal niet.
 
Kijk of je de Next kan krijgen. Werkt veel beter. Maar waaarom zoveel modules? Met een chromecasts/apple tv moet je via ziggo go ook zonder CI module TV kijken zonder enige beperking.
Je hebt wel internet van Ziggo nodig voor de apple tv app en apple staat niet toe dat volwassen zenders worden doorgegeven in de app.
Dus wel een paar beperkingen
 
Is inmiddels gelukt, de Next komt eraan! Tijdje aan de telefoon gehangen met de Klantenservice. Paar dagen wachten, ondertussen kijken we wel via ZiggoGo want de Horizon box heeft er helemaal de brui aan gegeven.
 
Of stop je coax zolang in je TV. Kabel TV werkt altijd (4 zenders HD, rest SD)
 
Terug
Bovenaan