Mediabox XL nieuwe software

Heb jij de nieuwe Mediabox XL software update al ontvangen?


  • Totaal aantal stemmers
    99
Ik heb vanmorgen de upgrade uitgevoerd en deze verliep zonder problemen.
Vervolgens het nieuwe menu uitgeprobeerd.
Ziet er nu veel overzichtelijker uit en de programmagids is flink verbeterd en supersnel door te bladeren.
Verder viel mij op dat het structurele probleem met het oproepen van en zappen door de teletekstpagina's met deze nieuwe software ogenschijnlijk is opgelost.
Ben nu nog in afwachting van de nieuwe AB; wordt waarschijnlijk morgen geleverd.
Al met al een bericht van een heel tevreden klant.
 
Email gehad op 26 april dat een week later de upgrade zou beginnen, nog niets binnen gekomen dat er een upgrade klaar staat.
Duurt het dan langer dan een week?
 
Opnamen begint op de tijd van wat in de programmagids staat ,soms moet je een stukje terug of vooruit spoelen
voor het begin.
Dat de opname soms een stukje verder begint en je dan terug moet spoelen vind ik niet zo erg. Veel frustrerender zou het zijn als het programma beelden vertoont van de uitzending daarvoor die ook is opgenomen en dan het einde laat zien (bijv. bij een detective). Dus prima om een programma iets verder te laten starten.
 
Email gehad op 26 april dat een week later de upgrade zou beginnen, nog niets binnen gekomen dat er een upgrade klaar staat.
Duurt het dan langer dan een week?
Ik ontving van Ziggo een (2e) e-mail op 3 mei, 13:15 u en de upgrade kwam eergisteren omstreeks 07:00 u in beeld.
In mijn geval dus nauwelijks langer dan 1 week.
 
Nieuwe afstandsbediening? Kan zijn dat ik daar over heen gelezen heb.

Ik woon in een uithoek in Friesland, waar kun je deze dan ophalen? Bij een Vodafone/Ziggo winkel?
 
Gisteren heb ik Horizon XL geupdate naar de nieuwe interface en ik vind het een enorme verbetering tov de oude. De respons van de interactieve TV is stukken beter al is het nog zoeken naar een aantal functies en mogelijkheden. De nieuwe afstandsbediening is ook zeker een aanrader.
Wat ook zeker een verbetering is dat de koppeling met mijn Ipad prima werkt, opnames inplannen gaat perfect, waar dit in oude situatie lang niet altijd vlekkeloos werkte. Ook is het opschonen van opnames vanaf een tablet veel simpeler dan via de interface in de Xl.
Ik heb geen ervaring met de Next box, omdat ik geen internet van Ziggo heb, maar in de testfase heb ik meegedaan met testen op een Nvidia Shield en het zou mij niet verbazen als deze de Next op alle fronten verslaat. Helaas is deze mogelijkheid voor niet Ziggo internet gebruikers geblokkeerd.
Voor mij is de upgrade van de Mediabox XL een grote stap naar een betere kijkervaring.
 
Tot nu toe negeer ik de update (dat kan trouwens alleen door de Horizon weer uit te zetten via de afstandsbediening) omdat ik mijn opnames niet kwijt wil raken. Begrijp ik het goed dat de harde schijf in de Horizon nu nutteloos is geworden en dat je dus alles kwijt bent?
Voor zover als ik het begrepen van de keren dat ik Ziggo gebeld heb vanwege problemen met de MediaBox XL is de harde schijf een van de belangrijke oorzaken van alle problemen. Besloten is om deze daarom uit te schakelen. Ik heb de upgrade een paar weken geleden gehad. Problemen met snelheid ed, die bij de oude versie dagelijks speelde, zijn compleet verdwenen. Alle gaat lekker snel.
Ik zou je opnames zo snel mogelijk bekijken en de nieuwe software installeren.
 
Terug
Bovenaan