Mediabox XL nieuwe software

Heb jij de nieuwe Mediabox XL software update al ontvangen?


  • Totaal aantal stemmers
    99
Wie heeft er ook problemen met opnames. En dan vooral over het punt van afkijken. Als ik aanklik van begin af komt vaak wel redelijk aan begin of net ervoor van wat ik wil kijken. maar vaak ook midden in de opname. Vind dat erg vaag.
 
Opnamen begint op de tijd van wat in de programmagids staat ,soms moet je een stukje terug of vooruit spoelen
voor het begin.
 
Dan nog een probleem diemim heb net als meerdere collega's ook sinds de upgrade. Opname van een film onderbroken door hart van Nederland dat het stuk wat daarna komt niet word opgenomen. Op moment dat aanklik in de gids staat bij volgende stukje film toch het rondje van opname maar opname stopt bij eind hart van Nederland dus laatste stuk film word gemist.
 
MIsschien al vaker gevraagd in een van de 28 pagina's. Met de oude software kon je instellen hoeveel je per druk op de knop vooruit en terug kon spoelen. Deze had ik op 2 minuten ingesteld. Was handig bij reclames, 4 maal drukken en je kon verder kijken. In de nieuwe software kan ik dit zo te zien niet meer instellen en staat dit op 30 seconden vooruit en 10 terug. Nu moet ik dus 16 keer drukken om de reclame over te slaan. Is er een betere manier voor.
 
Ik heb zelf een Next, en dus geen XL met Next software erop, maar ik vermoed dat dit hetzelfde werkt.
Met de nieuwe afstandsbediening (gratis op te halen of te bestellen tegen alleen verzendkosten) kun je voice control gebruiken: bv "8 minuten vooruit". Wat ik zelf echter het handigste vind is het ingedrukt houden van de knop om vooruit te springen. Je krijgt dan een 'netflix style' snel spoelen met preview waarop je aan het einde ook heel precies kan bepalen waar weer verder te gaan.
 
Tot nu toe negeer ik de update (dat kan trouwens alleen door de Horizon weer uit te zetten via de afstandsbediening) omdat ik mijn opnames niet kwijt wil raken. Begrijp ik het goed dat de harde schijf in de Horizon nu nutteloos is geworden en dat je dus alles kwijt bent?
 
Ok, nogal vervelend maar ja. Voordat ik alles terug gezien heb ben ik een paar weken verder...

Er zijn neem ik aan geen opties om de update voor onbepaalde tijd uit te stellen (afgezien van wat ik nu iedere keer doe)?
 
Er zijn neem ik aan geen opties om de update voor onbepaalde tijd uit te stellen (afgezien van wat ik nu iedere keer doe)?
Nee. Op een gegeven moment wordt die zelfs geforceerd geïnstalleerd.
Tip: ga wel even de nieuwe afstandsbediening halen (ophalen gratis - laten opsturen: verzendkosten). Ik heb 'm sinds gisteren en het is echt een prettig ding!
 
Terug
Bovenaan