Geplande opnames worden niet opgenomen, Loewe tv schakelt niet automatisch uit.

@Dynabite Hoe weet je dat het vaak misgaan van opnames de reden was om over te gaan op een andere leverancier? Zelf hadden ze het over “Om de TV Gids zorgvuldiger samen te stellen” maar dat kostenbesparing op zijn minst een rol meegespeeld zal hebben lijkt mij waarschijnlijk.
Overigens las ik berichten op dit forum dat de next vanaf 23/3 de nieuwe leverancier zou gebruiken (nu reeds te zien in de tv gids) en tot mijn vreugde zie ik mijn serieopnames ook na 23/3 doorlopen.
 
Tja, misschien is het wel goedkoper ook, maar dat blijft natuurlijk ook maar gissen. Misschien is het wel duurder.
 
Bij mij duikt een probleem weer op dat ik al eerder gezien heb. Opnames worden correct gedaan maar een paar dagen later staan ze opeens als "mislukt". Gaat bij mij nu om twee opnames van afgelopen zaterdagavond (o.a. De Verraders). Gisteren stonden deze nog als "opgenomen" in de lijst met opnames, nu opeens rode uitroeptekens erbij. :thumbsdownangry:
 
De enige optie is verwijderen. :gestoord:Helaas dan maar in de replay kijken.
 
De enige optie is verwijderen. :gestoord:Helaas dan maar in de replay kijken.

Ze zeggen hier op het forum dat je de opnames met uitroepteken moet laten staan. Als je mazzel heb, dan kan je die wat later alsnog bekijken. Geen idee of dat klopt, want ik hak ook met de botte bijl door die vervloekte uitroeptekens heen, om daarna de replay op te starten.

Dit is gewoon een probleem bij Ziggo. Wat voor excuus ze daar ook over bedenken, om het weer bij de klant te leggen.
 
Hier ook. Zelfs geplande series worden uit de planning gehaald en dus niet meer opgenomen. De opnames lopen ook zeker bij de Belg niet altijd lang genoeg door, waardoor het laatste stukje er niet op staat.
 
Fijn, Ik had de serie The Investigation ingepland, maar aflevering 2 niet opgenomen. En aflevering 4 stond niet in het rijtje om opgenomen te worden. Bravo Ziggo!
 
@lebans Niets aan de hand. Voor The Investigation worden er steeds 2 afleveringen tegelijk uitgezonden. Die staan alleen steeds als één in de gids, dus de opname van afl 1 bevat ook afl 2 (die afleveringen zijn dan ook 1,5 uur lang). Zo staat het bv ook in mijn papieren tv gids.
 
Terug
Bovenaan