Woeste bewoner sloopt Ziggo-kast.....

Status
Niet open voor verdere reacties.
Dan ook maar gelijk alle boze klanten organiseren en een aanval plannen op het hoofdkantoor? ;)
 
je mag niet aan een ander zijn spullen komen is de redenering. wat doet die kast daar dan in een privé tuin?
fatsoenlijk communiceren kan een hoop ergernis en problemen voorkomen.
 
Feit is..het duurt gewoon te lang..niemand in dat bedrijf reageert..dus dan maar eigen rechter spelen. Opgelost.
Die man had er al achter aan moeten gaan bij start van de bouw. Hem is zelf ook wel iets te verwijten als hij er pas na oplevering achteraan gaat. Ook dingen als aansluiting riool en elektra moet je niet pas regelen als je de woning betrekt.
 
Briolet..ik kanje nog wel enkele waargebeurde ervaringen vertellen die nog langer duurden. Nederland..regeltjesland.
Bah.
 
Die man had er al achter aan moeten gaan bij start van de bouw. Hem is zelf ook wel iets te verwijten als hij er pas na oplevering achteraan gaat. Ook dingen als aansluiting riool en elektra moet je niet pas regelen als je de woning betrekt.
Precies, je tekent pas bij oplevering als alles ok is. Dat had hij voor het tekenen moeten aankaarten.
 
Die man had nooit voor de politie rechter mogen verschijnen en ik lees net dat het een vrouwelijke politierechter betreft, verklaard weer een hoop.

Zo jij laat je zelf lekker kennen zeg. Jij denkt zeker dat een politierechter zelf bepaalt wie er voor zijn of haar neus verschijnt omdat dit zo slordig in het artikel stond?
 
Dat veranderd niks aan de zaak, hij heeft Ziggo verzocht om het binnen 3 weken te verwijderen, blijkt het er na 7 weken nog te staan. Dan is het hun eigen schuld. Die man had nooit voor de politie rechter mogen verschijnen en ik lees net dat het een vrouwelijke politierechter betreft, verklaard weer een hoop.
Tja, en dan heb je dus het recht om iets te vernielen en ten gevolge daarvan ook veel buurtbewoners duperen ? En je bent ook bevooroordeeld t.o.v. vrouwen ? Wel goed vinden dat iemand eigen rechter speelt maar geen respect voor een onafhankelijke (vrouwelijke) rechter ... Veelzeggende reactie ... over jezelf...
 
Laatst bewerkt:
In mijn wijk staan er ook ziggo kasten op privégrond. Dat is dan een erfdienstbaarheid die je zult moeten dulden. Als het in de weg staat voor de inrichting van je tuin, kun je een verzoek tot verplaatsing indienen. Daar zal Ziggo dan aan mee moeten werken, maar dat is niet met enkele weken gedaan. Zeker in deze corona tijd niet. De huiseigenaar komt er nog goed mee weg, met zo'n lage boete.
 
Precies, je tekent pas bij oplevering als alles ok is. Dat had hij voor het tekenen moeten aankaarten.

Zitten jullie nu excuses te verzinnen om je eigen achterlijke gedrag goed te praten? Hij had van ziggo een toezegging, wat wil je nog meer. Zolang hij Ziggo de gelegenheid heeft gegeven dit probleem binnen een gestelde termijn op te lossen en Ziggo dit verzuimt heeft hij alle recht die kast weg te halen. Een goede advocaat maakt gehakt van wat de politie hier heeft gedaan. Als hij een bedrijf was geweest of de gemeente, dan had iedereen hier de schuld direct bij Ziggo neer gelegd en het vanzelfsprekend gevonden. Schijnbaar zijn jullie gebrainwashed dat jullie het belang van grote bedrijven en de overheid automatisch boven dat van jezelf stellen, dat is wat de overheid natuurlijk wel heel graag ziet. Mijn advies: leer zelfstandig nadenken! Al zet hij half Nederland zonder TV en Internet. Het is Ziggo's probleem.

Er is ooit sprake geweest dat nuts bedrijven extra zouden moeten betalen aan een gemeente voor de kabels die door de publieke grond lopen, zo wilde een gemeente nog wat extra geld binnen harken wat direct weer op het bordje van de klant terecht komt uiteraard. Of dat ooit is door gegaan weet ik niet, maar waarom zou een gemeente wel geld mogen vragen voor iets wat als algemeen belang wordt gezien wat ik overigens belachelijk vind, en een burger niet eens over zijn eigen grond mogen beslissen terwijl hij daar duur voor heeft betaald. Ik zou dat ook niet accepteren.

En wat betreft het vrouwen standpunt, ik zie dagelijks de ellende van zgn "positieve discriminatie" die helemaal niet positief is met serieuze schade tot gevolg in onze samenleving. En die er voor zorgt dat andere gegadigden voor een belangrijke functie letterlijk gediscrimineerd worden, vaak blanke mannen terwijl ze aantoonbaar een veel betere keus waren en alleen omdat een paar gestoorde extreem politiek correcte figuren hun zin proberen op te dringen. Ik zeg meteen opknopen dat soort lui. Ipv dat onze overheid dit soort absurde voor-trekkerij probeert te stimuleren zou het strafbaar moeten worden gesteld, we zijn volgens de grondwet toch zogenaamd allemaal gelijk of geldt dat alleen wanneer het hun uit komt?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan