ESPN

Hoewel dat correct is vraag ik me toch af vanwaar die hoge prijs?
Zo gerekend betaal ik dus blijkbaar € 2,05 voor mijn MAX tv pakket bij Kabelnoord.
Het pakket is namelijk € 20,- maar inclusief ESPN 1, 2 en 3. Wat ze van mij mogen stelen want ik heb totaal geen interesse in voetbal.
 
Blij dat Ziggo die prijs hanteert, zou belachelijk zijn dat mensen die niet van voetbal houden zouden moeten meebetalen .
(maar, dit is al tig maal uitgelegd)
 
Het gaat er om dat die providers per abonnee gemiddeld een bepaald bedrag aan ESPN betalen. Hoe ze dat geld binnenharken en wie wat mag zien is aan hun. Niet iedereen betaalt dus evenveel bij Kabelnoord. De 1 betaalt bijv. € 8,50 (los besteld) en de ander misschien € 1 (Tv standaard), maar krijgt helemaal niks van ESPN te zien.

Ziggo heeft gewoon NEE gezegd tegen een bepaald bedrag per abonnee en daarom is het alleen los te bestellen tegen een hoger bedrag.
 
Laatst bewerkt:
Buiten dit alles het volgende,
Wat een schandalig slecht beeld bij psv-rkc op espn2, zitten ze soms buiten het stadion op een hoogwerker,
echt heel onscherp beeld, heb hier op dit forum ook wel eens iets over gelezen.
schijnt een te lage bitrade te zijn, lijkt wel of ze in een plastic regenjas voetballen.
 
Klopt @rcs , terwijl Vitesse een aardig beeld had. Zou het aan de club liggen? ;)
 
gewoon k"t ziggo is monopolist hier in centrum Apeldoorn op mijn adres ken ik bij andere providers niet hoger dan 34 mbit krijgen ken ook niet kiezen voor tv van KPN apart
 
gewoon k"t ziggo is monopolist hier in centrum Apeldoorn op mijn adres ken ik bij andere providers niet hoger dan 34 mbit krijgen ken ook niet kiezen voor tv van kpn apart
En dit is de schuld van Ziggo? Dat er geen glas ligt moet je toch echt bij een ander leggen.
 
gewoon k"t ziggo is monopolist hier in centrum Apeldoorn op mijn adres ken ik bij andere providers niet hoger dan 34 mbit krijgen ken ook niet kiezen voor tv van kpn apart

Apart niet maar je kunt wel KPN iTV krijgen, alleen ben je daar niet mee geholpen, ik betwijfel of het beeld daar veel beter is namelijk.
 
Het gaat er om dat die providers per abonnee gemiddeld een bepaald bedrag aan ESPN betalen. Hoe ze dat geld binnenharken en wie wat mag zien is aan hun.

Volledig mee eens. En dat is mij sinds het begin van dit draadje ook duidelijk.
Zoals gesteld, ik had het liever niet gehad maar het zit nu eenmaal in dit pakket.
En dat bevreemd mij enigszins. Iemand die kiest voor het middelste tv pakket met los ESPN ED is veel duurder uit.
Dat heeft uiteraard niets met Ziggo van doen maar in mijn beleving wel met ESPN.

Nu is het wel zo dat Kabelnoord als basis internet only (glasvezel) heeft. ESPN kan dus niet uitgaan van alle KN abonnees lijkt mij.
Enfin, het heeft verder geen nut om hiernaar te raden. Persoonlijk had ik veel liever de Ziggo methode gehad met bijbehorende mediabox (Next) en alle mogelijkheden. Bij KN kan ik zelfs een opname niet door- en terugspoelen op verreweg de meeste zenders.
 
Nu is het wel zo dat Kabelnoord als basis internet only (glasvezel) heeft. ESPN kan dus niet uitgaan van alle KN abonnees lijkt mij.

Ze kunnen wel uitgaan van alle abonnee's. ESPN kun je gewoon voor € 8,50 bestellen bij internet only zonder een gewoon TV pakket erbij. Ook al neem je geen ESPN, dan betaal je toch voor een gedeelte mee. Dit zit gewoon in de abonnementsprijs van Internet only verwerkt.
 

Bijlagen

  • KN.png
    KN.png
    19,3 KB · Weergaven: 109
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan