Welke externe harddisk anno 2018 doet het bij een humax 5200c?

In elk geval een paar uur. Een USB2 poort kan maximaal 480 Mb/sec aan. Dat is dus 60 MB/sec. In theorie zou je dan ongeveer 2 uur 20 nodig hebben als de rest van de hardware meewerkt.
 
Hij was om een uur of één 's nachts al klaar geloof ik. De eerste films die werden gekopieerd waren denk ik groter in GB (HD) dan het laatste gedeelte. Het ging uiteindelijk sneller dan ik aanvankelijk dacht. :)
 
Dit is dan wel een oud Topic, maar hoopt dat er mensen zijn die mijn vraag kunnen beantwoorden, ik wil graag een 1 of 1.5 tb hd direct in de Humax plaatsen er zit nu een 500gb in, moet dan toch wel de drivers van de HD overnemen naar die grotere schijf?

Mijn MacPro kan die echter niet lezen.

Groet, Adriaan

PS op de hd uit de Humax, staat STX Pipeline HD .2
 
Je MacPro opstarten met een Gparted cd of usb, dan kan hij de schijf wel zien.
Vervolgens partitioneren zoals elders beschreven in dit forum.
Dan pas inbouwen in de Humax.
 
Je MacPro opstarten met een Gparted cd of usb, dan kan hij de schijf wel zien.
Vervolgens partitioneren zoals elders beschreven in dit forum.
Dan pas inbouwen in de Humax.
Lukt dat ook met een sd kaart, heb niet eens een usb stick, wel een kaartlezer op usb en een SD kaartslot ingebouwd, 't is een macpro mid 2012
 
Voor wat het waard is: op de Humax werken doorgaans de WD elements schijven het best. Maar let op! bij de nieuwe schijven kan er een bestand op staan voor Windows 10, wat niet is te verwijderen waardoor de schijf niet geformatteerd kan worden door de Humax. Het dan eerst vooraf doen op de PC kan een oplossing zijn. Dit doe je dan wel naar Ext.3 maar ook dit kan soms toch falen. Echter is mijn ervaring dat de WD weinig issues oplevert.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan