Commentatoren Ziggo Sport irritant.

Fokkens

Forum Gebruiker
Berichten
4
Weet iemand misschien of de sport commentators soms bij Ziggo een opleiding krijgen hoe ze de mensen kunnen irriteren door allerlei zelfverzonnen
onzin uit te kramen, Je word er doodziek van als er iets op het scherm gebeurt in een sportuitzending wordt niet vermeld maar wel allerlei onzin.
Als ik naar voetbal kijk hoeft ik niet te weten in welk restaurant in de buurt van het stadion een bepaald gerecht kan krijgen of bij welke warme bakker de moeder van Ronaldo de broodjes haalt voor zijn ontbijt en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan en niet alleen met voetbal maar ook meneer Rick Winkelman bij de F1 uitzendingen. Laat deze mensen gewoon verslag doen wat er uitgezonden word en niet allerlei zelf verzonnen verhalen vertellen
 
Vraag het eens bij Ziggo Sport zelf anders krijgen we hier ook maar wat verhalen van hoe of wat.
 
Sorry maar zover ik begrijp is dit een forum van Ziggo en Ziggo sport is daar toch een onderdeel van of zit ik verkeerd
 
Sorry maar zover ik begrijp is dit een forum van Ziggo en Ziggo sport is daar toch een onderdeel van of zit ik verkeerd
Ja, dat is verkeerd.
Dit is een forum van, door en voor gebruikers van Ziggo, en niet van Ziggo.
 
Dus zit ik toch goed, want ik ben klant van Ziggo sinds ze bestaan mei 2008
 
Beste KroontjesPen
Boven aan deze Site staat "Het grootste onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum van Nederland" dus neem ik aan dat dit is voor mensen die een abonnement hebben bij Ziggo, dus vertel u dan maar eens waarom ik hier geen vraag mag stellen over Ziggo aan mensen die een abonnement hebben bij Ziggo. Ik heb altijd gedacht dat een forum is om wat te vragen. Want als dat niet zo is zal mij maar gelijk afmelden als gebruiker.
 
Als je dit echt verandert zou willen zien dan zou je contact op moeten nemen met Ziggo (Sport) zelf. Wil je hier je hart luchten en horen wat andere abonnees ervan vinden dan is dat uiteraard prima. Dit hoort dan denk ik wel meer thuis onder "Lucht je hart".

Ik volg eigenlijk alleen tennis en daar blijft het commentaar gelukkig meestal wel bij de relevante zaken.
 
Terug
Bovenaan