Overstapservice

Heeft de monteur het AOP vervangen?
Ja was ik nog vergeten te melden inderdaad...
Ja monteur heeft ook het AOP vervangen.
Monteur heeft verder tijd genomen om je met alles te helpen.
Daar kan je alleen maar zeer positief over berichten.
 
Nou dan moet je er ook bij zeggen dat ik ook tov van KPN heel vaak iets gezegd heb.

Het is zo dat ik dus wat meer gelijkwaardige concurrentie zou willen zien wat volgens mij voor ons klanten alleen maar goed is.

Zo hoop ik dat klanten gewoon bij het tv abo vrije keuze qua hardware blijven houden om maar eens wat te noemen.
Dat iets gecodeerd wordt ok das een kant of dat mensen voor een horizon,next kiezen dat is iets wat ik altijd gerespecteerd heb ,maar dan wel met de vrije keuze om je eigen hardware te kiezen voor alle klanten.

Ik bedoel een kabel ISP als Caiway had zelfs het basis tv pakket met heel wat zenders gewoon ftc dus dan zie je wel dat ook met die commerciële zenders wel wat mogelijk is.
KPN heeft het hele coax verhaal helemaal losgelaten zoals ze in mijn optiek
wel meerdere domme keuzes gemaakt hebben dus daar zou je kunnen zeggen dat je qua hardware ook geen keuze hebt maar dat neemt niet weg dat ik erbij blijf dat dit wel belangrijk is.

Juist door voldoende druk op beide grote partijen ( KPN, Ziggo) kunnen bepaalde zaken opeens wel veranderen want kijk maar naar kpn ,als zij merken dat een andere partij ergens opeens wel glasvezel wil gaan leggen dan kunnen zij het opeens ook.Of men gaat het bekende zakdoekje leggen.

Dan gaat kpn weer op koper inzetten terwijl je ook genoeg kritiek zou kunnen hebben hoe kon de uitrol van glasvezel aangepakt heeft.
Ik heb hier in deze gemeente volk altijd gezegd dat kpn met deze concurrentie tov van Ziggo echt niet tegen hen op zou kunnen en de 30 procent ( streefpercentage voor de aanleg)
hier niet gehaald zou worden,wat overigens hier zeer zeker ook niet gebeurd is.
Ik snap goed waarom de mensen hier absoluut niet enthousiast waren over het kpn verhaal.
Ik hoop dus ook dat jij mijn opstelling, kritiek in deze ook kan begrijpen.
Eigen hardware keuze is gewoon belangrijk daar blijf ik bij.

Dat er meer gelijk evenwicht mag zijn mbt het dupololie van beide partijen wat alleen maar goed is in mijn optiek maw gelijkwaardige concurrentie dat zet op beide isp,s voldoende druk. En dat heeft niet enkel met prijs te maken want ik betaal echt wel voor wat meer kwaliteit maar dan wil ik op dit netwerk mijn eigen hardware kunnen gebruiken.
Dat is gewoon belangrijk waarbij ik nogmaals zeg dat als een klant graag de apparatuur van een isp koopt met cloud functie en alle hulp die erbij komt heb ik totaal geen moeite mee maar dan wel in een vrije markt in dit opzicht.

Maar goed ik heb nu voor Ziggo gekozen en het internet wat ik hier nu ervaar zit er gewoon heel goed uit.
Ook qua hulp van de helpdesk en zowel de monteur en hoe rap alles is gegaan vind ik het volkomen terecht (ondanks dat een klant tov van andere zaken ook kritisch kan zijn)dat je dat hier ook benoemd.
Je kan kritisch op iets zijn maar als er dingen bijv bij een isp veranderen waar ik achter sta ,of als er zaken goed gaan schroom ik absoluut niet om dat ook uit te spreken.
Ja ben er heel blij mee ook dat ik eindelijk nu snel internet heb en van de slakkengang op de DSL lijn af ben.
 
Laatst bewerkt:
Nou eens even wat zaken kunnen testen.
Moet zeggen van wat ik nu gezien heb qua internet,tv kwaliteit..dik tevreden kan niet anders zeggen.
Eigen hardware blijft van belang en vind ik nog altijd een groot goed, maar als je kijkt wat Ziggo biedt qua internet, beeldkwaliteit tv heb ik echt niks te klagen.
Ja heel blij mee ..dat mag gezegd worden.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb en glas en Ziggo.
Als glas eens uitvalt schakelt mijn router automatisch over op Ziggo.
dus je hebt hem als failover waarom niet als loadbalance , ben me aan het orienteren krijg dit jaar ook glasvezel aangelegd.
gebruik de usg dus heb ik ook 2 wan poorten
 
Laatst bewerkt:
Ik gebruik een vaste DNS server en dan maakt dat toch niet uit?
Maar ik twijfelde vooral wat dan mijn IP adres zou zijn, dit in verband met eigen mailserver.
 
Terug
Bovenaan