Hier gister, ook tijdens het kijken . Maar ja, zo maakt Ziggo wel duidelijk DAT er een update is,heb alleen nog niet kunnen vinden wat er nu weer veranderd is ;)
 
Laatst bewerkt:
Logootje en fotootje hier en daar toegevoegd en wat tekst, met gratis taalfouten.....
Een update waar ik nog geen voordeel in heb kunnen ontdekken, maar ja, ik kijk er ook te negatief naar denk ik. Ik ga er namelijk vanuit dat er iets wordt verbeterd of opgelost met zo'n update. Heb gezocht, kan het helaas niet vinden. Maar de volgende update schijnt niet lang op zich te laten wachten tenminste dat las ik op de community. Maar van deze prachtige updates kan je er wekelijks wel één uitbrengen.....
 
@The Fons , wel raar dat de echte problemen, zoals de ondertiteling bij bepaalde zenders, opgelost werden zonder een update. Dus, ben het met je eens, deze is gewoon cosmetisch ;)
 
Maar van deze prachtige updates kan je er wekelijks wel één uitbrengen.....


@The Fons , deze is gewoon cosmetisch ;)



box.jpg
 
@The Fons Als je een paar pagina's terug kijkt kun je lezen wat de update bevat.
En het kan natuurlijk zijn dat bepaalde problemen die zijn opgelost bij jou niet voor kwamen.
Het kan natuurlijk ook zijn dat bepaalde problemen die bij velen voorkomen niet opgelost zijn met deze update wat wel het geval zou moeten zijn, maar ja dat zijn we ondertussen wel gewend. Wat ook leuk is, bij instellingen> 'Wat is er nieuw in 4.26', daar staat interessante info. Hoe verzinnen ze het om daar een special optie voor toe te voegen waar je totaal niks aan hebt.
 
Niet zo negatief Twigger, bij Ziggo doen ze ook hun best. Is toch leuk zo'n mooi logo in beeld.... ze verzinnen van alles zodat het lijkt of er aan gewerkt wordt. En de volgende update staat alweer bijna klaar, waarschijnlijk zetten ze dan alles weer terug zoals het was.
 
Terug
Bovenaan