Fox Sports Nederland

Status
Niet open voor verdere reacties.
Precies, alhoewel de Coronadivisie nu een feit is ;)
 
Het volgende in de tekst geeft duidelijkheid : De Eredivisie blijft dus gewoon tot medio 2025 bij de huidige zendgemachtigde te zien. Of deze zender nu als FOX Sports, ESPN of een andere naam door het leven gaat.
 
Bij KPN betaalt ook iedere abonnee mee aan FS, dus kan KPN het goedkoper aanbieden.
 
Persoonlijk vind ik 17,95 per maand een schijntje voor alle wedstrijden live uit de eredivisie, en een hoop live beker en eerste divisie wedstrijden. Ongeacht het aantal kijkers in de kamer. En dat er reclames zijn is prima, dat scheelt weer in de kosten en de tijd dat de 'kenners' hun mening denken te moeten geven.

Als je nog kaartjes zou kunnen kopen voor een wedstrijd in het stadion, dan mag je blij zijn als je 17,95 per persoon kwijt ben. Voor één wedstrijd. Zelf heb ik een seizoenkaart die me 300 euro kost, en daarvoor heb ik in normale tijden 17 thuiswedstrijden in het stadion. Dit seizoen mag ik blij zijn als ik de helft van de wedstrijden in het stadion zit.

En voor anderen zal 1 cent per maand al teveel zijn. Voordeel bij Ziggo is dat deze abonnees dan ook niet onder water toch mee moeten betalen zoals bij de andere providers zoals KPN.

Het is maar wat je over hebt voor het kijken naar voetbal. Een abonnement op Fox Sports is een keuze, geen verplichting. De samenvattingen zijn 'gratis' bij de NOS.
 
niet als je het afzet tegen de kosten van een Ziggo sports abonnement voor 15euro.
ga je dan ook nog vergelijken wat je krijgt voor je geld, dan is het in verhouding wel veel.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan