Fox Sports Nederland

Status
Niet open voor verdere reacties.
Ziggo vraagt een abonnementsgeld waar de honden geen brood van lusten.

Nogmaals: Het is niet Ziggo, maar FoxSport die dit vraagt omdat Ziggo dit bedrag niet door de rest van de kijkers wil laten subsidiëren. FS kan dit bedrag gewoon omlaag doen als ze meer kijkers willen trekken.
 
@freeewillie Klopt, alleen heb je buiten voetbal in normaliter omstandigheden ook nog MLB, Tennis zoals WTA/ATP, schaatsen etc.
Natuurlijk nu niet ivm Corona.
Ik kan inderdaad mijn FS abbo stoppen, maar dan zit ik met dit issue.. wil ik daarna weer van het volledige pakket gebruik maken.. dan ben ik direct nog duurder uit.
Daarom heb ik ook een klacht ingediend bij het ACM/Consuwijzer.
 
Een topic met meer dan 900 berichten vol speculatie.
Zelfs nu er een overeenkomst is gesloten blijft iedereen speculeren.
Ik wacht wel af wat de toekomst brengt en reageer, indien nodig, dan wel.

Ik ben blij met de uitkomst van de onderhandelingen en ik denk heel veel mensen met mij.
 
Ja maar, hallo zeg, dit gaat wel over voetbal!! :o
 
Ik denk niet dat @Ziggofan het wil begrijpen.
Ik begrijp het heel goed. Het is heel normaal dat alle klanten aan Ziggo Sports meebetalen en een gratis zender zien, maar op het moment dat Fox Sports hetzelfde wil doen dan is de kamer te klein geworden.

Als basisklant betaal je echt niet alleen voor de basiszenders, echter wil dat niemand hier begrijpen. Je betaald stiekem ook mee aan de Extra zenders.
Bij Caiway betaald de basisklant een gering bedrag meer en zijn de Fox Sports abo's bij bepaalde pakketten zelfs nog goedkoper dan de standaard 9 euro. Caiway ligt qua basisbedrag niet ver van Ziggo. Dus vreemd dat jullie het heel normaal vinden dat jullie bijna 10 euro per maand meer betalen.
 
Maar Caiwai heeft b.v. geen gratis Ziggosport en de bitrate bij tv zal ook wel lager liggen. Wil je F1 zien dan moet je ZiggoSport totaal nemen, Vaste prijs: 14,95 /mnd
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan