Sample, werkt Apple samen met andere fabrikanten? Ik laat mij verrassen!
Kan je genoeg voorbeelden geven dat Apple zich weinig coöperatief opstelt naar zijn klanten.
 
Laatst bewerkt:
Geen probleem als klant van Apple met dit bedrijf. Service is uitermate goed. IK maak een afspraak en kan in 9 van de 10 gevallen wachten op een eventuele reparatie. Zelfs de coulance is goed in de Apple Stores. Ook buiten garantie wordt soms een reparatie kosteloos af alleen tegen kosten van vervangende onderdelen uitgevoerd.

En op deze apps terug te komen. De Ziggo GO[app voor Apple TV en Fire TV werken natuurlijk het prettigst het het stabielst omdat in tegenstelling tot Android TV OS deze platformen alleen door de fabrikanten zelf gebruikt worden. Is niet alleen met deze app maar met vrijwel alle apps.
 
Fijne ontwikkeling! Weet iemand of de ondersteuning voor Samsung / Tizen ook in aantocht is? Toch een grote markt als je bedenkt dat 1 op de 4 recentere tv’s hiermee is uitgerust.
 
Toch best achterlijk dat de app gewoon een factor 10 sneller is dan de next box, want via de app is het gewoon een stuk fijner door menu of zenders of gids of ondemand gaan zonder dat traag lijkt of word zoals op next box.

is alleen jammer dat ziggo met de app weer in jaar 2000 blijft hangen als het gaat om beeld kwaliteit live tv met max 720p reso, ondemand is dan weer wel 1080.
 
Heb nu gewoon eens een paar maanden geduld. Ik kan mij zo voorstellen dat Ziggo op safe wil beginnen en niet direct de ene na de andere bufferelende bij de introductie wil hebben. Niemand weet precies hoeveel animo voor deze apps onder Ziggo-klanten is. Wanneer alles geland is dan is mijn verwachting dat ook iets aan de beeldresolutie van live kijken wordt gedaan. Uiteindelijk zijn dit soort apparaten over enkele jaren de opvolger van de huidige bruikleendecoders.
 
De nieuwe android ziggo go app geinstallerd op mijn TV Shield de interface ziet er prima uit, jammer dat de beeldkwaliteit vooralsnog grotendeels in sd kwaliteit is en niet in hd, misschien wordt dit in de toekomst verbeterd, verder werkte de app s'avonds niet meer goed bleef vasthangen zeker te druk op de servers, hmm jammer
 
@Jarco Kriek Klopt, denk zelfs dat je over enkele jaren gewoon via het internet je TV abbo afsluit.. je betaald dan net als in de VS eerst het totale bedrag vooraf af en kijken maar.
 
Terug
Bovenaan