Ziggo Hotspots en bridgemode

FelixVos

Forum Gebruiker
Berichten
4
Ik heb een ciscomodem van Ziggo als ik hier een fritzbox 4040 achter wil zetten en de cisco in bridgemode laat zetten kan ik dan nog gebruik maken van wifihotspots en tethering?
 
Kan wel hoor. Alleen je eigen modem doet dan niet mee met WiFi hotspots.
Maar Wifi hotspots kun je wel aan zetten in Mijn Ziggo en werkt gewoon op andere plekken.
 
Is het mogelijk een Friztbox 4040 te gebruiken i.p.v de ciscomodem zodat ik hotspots (nodig voor flitspalen in de auto) kan blijven gebruiken?
 
In plaats van, dat kan niet. Je kan er alleen iets achter zetten.
Je eerste vraag, dat je je modem in bridge mode zet en daar achter een fritzbox, dat kan wel prima. Met behoud van Ziggo WiFispots.
 
rene, is dit een uitzondering of algemeen? dacht dat in het begin het beleid was: wie het wifi uitzet, kan ook geen hotspot account gebruiken.
 
Mogelijk is hier een verschil met fZiggo en fUPC gebied... dat weet ik niet.
Maar in fUPC gebied kun je je modem gewoon in bridge mode zetten (wifi staat dus uit) maar kun je daarnaast nog steeds hotspots in Mijn Ziggo aanzetten.
 
Op dat punt zijn er diverse veranderingen geweest. Als je het precies wilt weten moet je op de FAQ pagina van Ziggo over WifiSpots kijken. Daar zal het actuele bereid staan. Ik denk ook dat het nu is zoals René beschrijft.
 
Volgens mij heeft een modem in bridge mode geen Wi-Fi voor jezelf, maar wel voor de hotspots. Dat houd in dat het verhaal van René klopt.

Als je in Mijn Ziggo hotspots uitzet verlies je overal de toegang tot hotspots.
 
Hier twee weken geleden mijn connectbox (Compal) in bridge mode laten zetten, modem heeft geen wifi meer en ook geen wifispots, ik kan zelf nog wel gewoon gebruik blijven maken van wifispots.
Ik zit en fZiggo gebied.
 
Terug
Bovenaan