Bankiers beveiliging in Firefox werkt niet

jknip

Forum Gebruiker
Berichten
17
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Mijn PC opnieuw geïnstalleerd, en o.a. Safe Online en Firefox geïnstalleerd. Nu blijkt de bankiers beveiliging niet meer te werken. Bij de andere browsers (Chrome-Edge Chromium werkt het wel. Ik zie bij de "Add-ons" in Firefox ook die extensie niet. Volgens diverse hulp pagina's zou ik bij Safe Online bij de instellingen die extensie voor Firefox moeten zien en downloaden, waarna via "Add-ons" deze extensie kan worden ingeschakeld. Helaas kan ik die extensie nergens vinden.
Op de PC van mijn echtgenote is die extensie wel verschenen, daar is de installatie niet vernieuwd.

Ik heb zowel Firefox als Safe Online opnieuw geïnstalleerd, maar het resultaat is negatief, geen extensie te vinden.
Weet iemand waar ik die extensie kan downloaden?
 
Laatst bewerkt:
Beste BartV, Zodra je in de browser een bank site kiest, b.v. ing.nl, verschijnt er een groen omlijnt kader boven aan de webbrowser, waarin staat dat de extra beveiliging (Bankiers beveiliging) is ingeschakeld. Dat verschijn in mijn Firefox browser niet meer.
Als die beveiliging is ingeschakeld kan ik b.v. mijn Outlook email niet meer synchroniseren, daar kan ik dus mee controleren of die beveiliging is ingeschakeld.
 
Laatst bewerkt:
Zodra je in de browser een bank site kiest, b.v. ing.nl, verschijnt er een groen omlijnt kader boven aan de webbrowser, waarin staat dat de extra beveiliging (Bankiers beveiliging) is ingeschakeld. Dat verschijn in mijn Firefox browser niet meer.
Als die beveiliging is ingeschakeld kan ik b.v. mijn Outlook email niet meer synchroniseren, daar kan ik dus mee controleren of die beveiliging is ingeschakeld.

Sommige anti-virus pakketten plaatsen de browser sessie in een soort afgesloten virtuele omgeving. Maar dan is het wel vreemd dat je outlook email niet meer synchroniseert want die zou er niks mee te maken moeten hebben. Aan de verbinding wordt als het goed is niet gesleuteld.
 
Dag René, Ja die site gaat er vanuit dat die invoegtoepassing zichtbaar is, maar bij mij is die dat niet. Ik heb op allerlei sites gezocht, maar ze gaan er allemaal vanuit dat die invoegtoepassing er is en alleen maar moet worden ingeschakeld. Ook bij de instellingen van Safe Online gaat men er vanuit dat ik die Firefox extensie via het menu kan laden en inschakelen, echter daar staat bij mij alleen een verwijzing naar de Chrome app.
 
Beste Terrestrial, Het gaat hier niet om 'sommige' viruscheckers, maar expliciet om Safe Online (F-secure) van Ziggo.
 
Wellicht dat Safe Online (f-secure) je firefox installatie niet ziet.
Misschien firefox eens de-installeren, en daarna opnieuw installeren?
 
Dag René, dat heb ik al gedaan. Firefox verwijderd, Safe Online verwijderd (met de verwijderings tool) daarna beide geïnstalleerd, eerst Firefox, dan Safe Online, en ook omgekeerd geprobeerd, eerst Safe Online en dan Firefox. Resultaat: negatief.
 
Terug
Bovenaan