Nieuw: Internet Start XXL - 150 / 15 Mbps

Ja en daar houdt het niet mee op, ze hadden al gelijk een mediabox verzonden, kan je nagaan, had het pakket al geanuleerd. De mediabox moest ik weigeren aan de deur zodat die retour ging, en je gelooft het niet, vandaag post gehad om mijn ci module retour te sturen. dat gaat dan uiteraard niet gebeuren omdat ik mijn oude pakket gewoon houdt, ze spreken daar bij Ziggo met vele monden waarvan de ene niet weet wat de andere verteld.
En uiteindelijk is het nu zo dat je je pakket niet meer durft te veranderen omdat je denkt van zal het wel goedgaan.
 
Is deze aanbieding niet alleen bedoeld voor de gebieden waar het giga netwerk is uitgerold?
Nee, is voor iedereen te bestellen. Maar ze zetten het in de markt als 'een geheime deal', gewoon marketing.
 
Nee niet voor iedereen, want ze verplichten een mediabox erbij, lekker soepel en klantvriendelijk, niet dus.
 
Nee niet voor iedereen, want ze verplichten een mediabox erbij, lekker soepel en klantvriendelijk, niet dus.
Waarom is dat erg rcs? Die mediabox krijg je er bij (hoef je niks voor te betalen) en je kan deze wel of niet gebruiken. Je CI+ blijft gewoon werken.
 
Met een CI+ module krijg je Start XXL niet. Met "erbij" bedoelde rcs ongetwijfeld i.p.v. zijn CI+ module.
 
Laatst bewerkt:
Nog niet zo lang klant bij ziggo zeker.:brullen:
Bijna sinds mensenheugenis... ;)
Ik heb diverse tv's, 1x Humax 5200 ,1x Humax 5100 en 1x CI+ module en alles werkt gewoon.
Als je nu enkel een Ci+ module gebruikt, dan kan je de mediabox (Humax 5300 volgens mij) toch gewoon ongebruikt ergens achter in een kast zetten...? Wellicht zie ik iets over het hoofd, maar behalve dat je ergens een doosje moet bewaren zie ik verder geen reden om deze deal niet te maken als je iets sneller internet wil.
 
Dat is leuk wat je schrijft maar dit klopt gewoon niet met mijn ervaring omdat ik binnen 2 dagen al een verpakking kreeg opgestuurd om de ci module op te sturen, ziggo spreekt met vele monden waarvan de ene niet weet wat de andere zegt, en ik spreek met ervaring omdat ik al c.a. 30 jaar klant ben bij upc/ziggo ben, als mijn contract afgelopen is ga ik overstappen naar bv. youfhone waar ik voor minder geld wel 100-10 krijg.
Maar goed, eerst zien wat er dan ondelhandelbaar is bij ziggo want dan gaan er weer meer deuren open is mijn ervaring met ziggo, eigenlijk heb ik nooit problemen met ziggo maar wel als er wat veranderd moet worden.
 
Dat is inderdaad erg raar rcs! Was de CI+module niet jouw eigendom dan? Zoniet dan kan je op marktplaats voor 15 - 25 euro terecht voor een module. Je smartcard blijft gewoon werken hoor! Ik heb ook nooit problemen met Ziggo, maar dit vind het wel erg service onvriendelijk.
Ik heb een ander probleem, ik heb (omdat ik een ouwe, trouwe klant ben) een verouderd contrat, Z1 & Internet. Wil ik in aanmerking komen voor XXL moet ik eerst een abbo voor Start nemen (krijg ik ook de hele rimbam thuis gestuurd) en activatiekosten betalen uiteraard (als dank dat je een trouwe klant bent) en pas daarna kan ik XXL aanvragen. Lekker omslachtig...
Ik denk er over na, want eigelijk vind ik nu alleen de upload wat te traag.....
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan