Ziggo 'Vier mee' ellende

Maar kan iemand mij dan eens vertellen waarom 100 mbit alleen kan in combinatie met een mediabox? Dat heeft naar mijn mening niets te maken met een technische issue, maar lijkt het mij gewoon een opdringerige verkoop actie. Wil Ziggo soms dat we allemaal de mediabox gaan gebruiken ofzo? Zelfs doordat ik in fUpc gebied woon en ik dus geen interactieve tv heb, wil ik toch echt niets anders dan een CI+ kaart.
 
Zoals je zelf al schrijft heb je met een CI+ module geen interactieve TV, je kan dus geen films etc. huren.
Met een mediabox kan dat wel.
Tel 1 en 1 bij elkaar en de reden lijkt mij duidelijk.
 
Dat geldt alleen voor het fUpc gebied. Het fZiggo gebied kan gewoon interactieve tv ontvangen met de CI+ kaart. Maar dan nog is dat de keus van de consument zelf of ze de CI+ of Mediabox willen. Het ontgaat mij nog steeds waarom het 100 Mbit abonnement alleen met de Mediabox kan.
 
Zoals je zelf al schrijft heb je met een CI+ module geen interactieve TV, je kan dus geen films etc. huren.
Met een mediabox kan dat wel.
Tel 1 en 1 bij elkaar en de reden lijkt mij duidelijk.
En als je dat dan niet wilt, geen interactieve TV of opnemen, dan kun je dus niet naar een ander, goedkoper, pakket?
Ik vind dat Ziggo, en ik kan alleen over Ziggo praten en geen andere providers, toch wat meer hun best mogen doen om mee te denken met klanten.Want hoezo kan ik niet alleen internet van Ziggo krijgen, krijg ik een heel verhaal over ruis en zo.
 
Inderdaad. Liefst zou ik een internet only abonnement willen. Tv kijk ik toch praktisch nooit. Heel af en toe staat het wel aan, omdat ik het toch wel heb, maar ik zou het niet missen. Films en series kijk ik wel via Netflix en Disney+. Maar ja, internet only is gewoon niet mogelijk bij Ziggo. Alternatieve optie is dan overstappen op een glasvezel aanbieder. Maar ja, dan betaal ik zowat het zelfde voor alleen internet.
 
Precies, ik zou in dat geval graag een tv only abo prefereren, en dan het internetgedeelte via glas,
maar dat is dus net niet wat Ziggo wil.
In principe zijn het wurgcontracten, alles of niets...……...
 
Ik heb hier Start XL 100/10 met 2 CI+ modules incl. Movies & Series XL, heb geen Mediabox, deze snelheid kreeg ik automatisch door een snelheidsverhoging, dat heb ik zelf niet aangevraagd. Het kan dus wel.
 
Terug
Bovenaan