Bedankt voor de upload Devil-Strike, was jij ook niet een van de mannen die zich bezig hield met een raspberry/kodi distro waar ik even de naam niet meer van weet of was het de Boxee Box?

Zijn er trouwens meer mensen die bij sommige zenders geen audio hebben?
Bij de buitenlandse Horizon Go variant had ik hier geen last van.
 
Zijn er trouwens meer mensen die bij sommige zenders geen audio hebben?
Bij de buitenlandse Horizon Go variant had ik hier geen last van.

Ik heb er ook last van op mijn x96max box. Ik ben er achter dat het het alleen de zenders zijn waarvan het geluid AC3 gecodeerd is. Zoek me rot naar een oplossing.
 
Ik heb er ook last van op mijn x96max box. Ik ben er achter dat het het alleen de zenders zijn waarvan het geluid AC3 gecodeerd is. Zoek me rot naar een oplossing.

Ik heb het inmiddels opgelost door surround helemaal uit te zetten in de nvidia shield geluids opties aangezien ik toch alleen maar geluid via mijn tv heb.
 
Goedenavond.. probeerde net ook de Ziggo app te installeren maar ik kan es file explorer niet downloaden vanuit de playstore (staat er niet) is er nog een andere manier om de apk van ziggo te installeren? Gaat om een philips tv 6402
 
Goedenavond.. probeerde net ook de ziggo app te installeren maar ik kan es file explorer niet downloaden vanuit de playstore (staat er niet) is er nog een andere manier om de apk van ziggo te installeren? Gaat om een philips tv 6402
Het is mij (uiteindelijk) gelukt met Solid File Explorer ( https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.solidexplorer2 ), deze zou wel in de Android TV app store te vinden moeten zijn.

Ik begin met 'uiteindelijk' omdat je bij het openen van de APK via opties moet kiezen voor 'openen met' en dan kiezen voor 'pakket installatie' ipv appverkenner. Anders werkt het niet.....iets waar ik na veel hoofdbrekens en hulp van dit forum pas na 2 dagen achter kwam.

Succes

P.s. : Solid File Explorer is sowieso een tip voor alle Android gebruikers ivm integratie van cloud diensten.
 
Misschien omdat de achterliggende systemen nog goed getest moeten worden, qua extra load/dataverkeer voordat ze dit officieel vrij willen geven? Kan me voorstellen dat deze app, als het populair is, zorgt voor een toename aan ip streams.

Dat geloof ik niet. Er is immers al een gewone Android app, een gewone iOS app, een app voor Windows 10 en streaming via de website. Deze app is specifiek voor Android TV en de andere die nog moet komen is specifiek voor Apple TV. Ik kan me niet voorstellen dat dat een heel erg grote installbase op levert en dat deze twee apps heel veel extra dataverkeer gaan opleveren.
 
Net geinstalleerd en de ziggo app werkt op de tv ;);););););)

Bedankt wanker76

Nu nog op de AppleTV.. zal ook niet zolang meer duren..
 
Ik kan me niet voorstellen dat dat een heel erg grote installbase op levert en dat deze twee apps heel veel extra dataverkeer gaan opleveren.
Ben ik met je eens ja, dat lijkt mij eigenlijk ook niet het probleem.
Er werd eerder door iemand gesuggereerd dat deze app wordt tegengehouden omdat Ziggo anders niks meer verdient aan de Mediabox Next. Ik geloof dat ook niet zo. Het aantal mensen dat Android TV heeft en ook daadwerkelijk gebruikt zal nog lang niet zo groot zijn.
Daarbij werkt de Next toch echt nog steeds een stuk fijner, makkelijker en sneller, maar is de app een hele mooie aanvulling.
 
Terug
Bovenaan