Ik heb hem en doet meteen! Moest wel inloggen nog en de normale Ziggo app die niet uit portrait modus ging hoefde dit niet
 
Dit is de officiële Ziggo Go voor android tv. Ziggo is hier nog steeds mee aan het testen, en zolang Ziggo nog steeds verdient aan hun Mediabox Next zal het nog heel lang duren voordat het wordt vrijgegeven. Pak je kans om alvast te genieten van deze app!
 
De link die jij post is naar een artikel op Tweakers.net. Zou dat niet een link moeten zijn naar 1 van de reacties daar?
In dit topic staat de aangepaste app overigens ook al, of bedoel je iets anders?
 
Dat is een aangepaste Horizon TV voor Polen en Slowakije.
Die op Tweakers.net is de originele van Ziggo voor android tv, doe je voordeel daarmee.
 
Ik heb hier wel de ziggo tv app test versie(met dank aan..... :) ) zal die zometeen even online zetten, is precies zelfde build als de horizontv app alleen dan met ziggo logo's, voor rest gewoon 1:1 gelijk aan de horizon tv app. dus wat ziggo beweert waarom ze het blokkeren is gewoon bullshit argument.


Hier de originele ziggo go tv test build, oudere versies moeten eerst verwijderd worden voordat men deze kan installeren.
letop gebruik op eigen risico.


mirror:

md5/sha1: 915ab1a4e98eeb717ad89a1acb49a2256e5de933
 
Laatst bewerkt:
Maar als de horizon tv en ziggo go nagenoeg identiek zijn, hebben we toch het antwoord. Ziggo verdient meer met zijn Mediabox Next, en laat zijn klanten met een android tv in de kou staan. Vooral deze app gebruiken, en een lange neus trekken naar Ziggo.
 
Beetje triest dat alle downloaders en gebruikers van deze applicatie niet even de moeite nemen om Devil-Strike netjes te bedanken d.m.v. een klik op "Leuk".
 
dus wat ziggo beweert waarom ze het blokkeren is gewoon bullshit argument.
Misschien omdat de achterliggende systemen nog goed getest moeten worden, qua extra load/dataverkeer voordat ze dit officieel vrij willen geven? Kan me voorstellen dat deze app, als het populair is, zorgt voor een toename aan ip streams.
 
Tijdens het ontwikkelen van een applicatie plan je in wat de gevolgen zijn van de implementatie hiervan. Maar Ziggo ziet de inkomsten van hun verdienmodel met de Mediabox Next verdampen, en hiervan worden de aandeelhouders niet vrolijk.
 
Terug
Bovenaan