Nieuw: REVOLT TV en andere wijzigingen per 1 november bij Ziggo

RevoltTV lijkt voorlopig 1-op-1 de Amerikaanse versie te zijn. Dat was al bekend voor de content, maar gek genoeg zijn ook de reclame’s Amerikaans. Ik mag overigens hopen dat de feed nog verbeterd wordt, er zijn nu irritante hickups in zowel geluid als beeld en het HD kanaal lijkt toch echt geen 1080i te zijn.


Hickups zullen er pas uit zijn als men overstapt op de europesche source, nu geven ze ze de usa versie door die dus 30fps is ipv. 25fps.
 
Elke keer is het raak als er veranderingen zijn van zenders in zendernummerlijst.
Bij netwerk ID Den Haag 43186 staat Cartoon Network nu niet juist. Op 307 staat de SD versie van Cartoon network en op 955 staat Cartoon network HD. Hopelijk wordt dit nog op korte termijn aangepast.....
 
Ik zie via deze alternatieve netwerk ID dat REVOLT ook niet goed staat. Op kanaal 600 staat REVOLT SD en op kanaal 956 REVOLT HD. Dit moet andersom zijn.
 
Het gehele TV Standard pakket is zowel in SD als HD beschikbaar. Kennelijk zijn er nog SD-only boxen in omloop?
nog heel veel, denk ik.
een fZiggo abonnement kent geen onderscheidt tussen "kabeltv en standaard". het basis abonnement is gelijk aan standaard van fupc/Ziggo.
 
Hickups zullen er pas uit zijn als men overstapt op de europesche source, nu geven ze ze de usa versie door die dus 30fps is ipv. 25fps.

Nee dat is hier niet het probleem. Dan zouden de hickups iedere seconde moeten zijn. Het beeld en het geluid blijft niet hangen met een vaste interval, soms ook een hele tijd niet. De feed is gewoon matig.
 
Niet mijn zender dat Revolt, zonde vd bandbreedte. Weer een voorbeeld van vriendjespolitiek, ja we plaatsen jouw zender wel, want je bent onze maat.
 
Laatst bewerkt:
1C7C1822-5CA7-4C71-A3F0-A2854DC20CEA.jpeg
 
Bij mij staat Cartoon Network nog niet in het lijstje van Ziggo GO. Ik denk dat die zender bij Ziggo nog als Movies & Series XL staat aangevinkt via GO? @Webcare Ziggo
 
Terug
Bovenaan