Status
Niet open voor verdere reacties.
Een update melding


Onlangs informeerden we jullie dat de Mediabox Next testers van ons klantpanel speciale testsoftware zouden krijgen waarin wijzigingen zijn verwerkt voor het verbeteren van de beeldkwaliteit. Graag geven we jullie een korte update.

De testsoftware is inmiddels beschikbaar gemaakt voor de testers en we krijgen veel positieve reacties. We gaan de komende periode de software goed laten testen en als er geen nieuwe fouten worden ontdekt dan maken we de software voor iedereen beschikbaar. Hoe lang dit zal duren is nog niet bekend, maar houd in elk geval rekening met weken en niet maanden.
 
Ik zal even een screenshotje plaatsen. Dat bericht is van 21 uur geleden.

2019-11-02_11-09-47.png
 
Ik ben een tester van de Next en kan daarom niets over de inhoud van de testversie(s) mededelen.

Echter, de vele positieve reacties op de wijzigingen aangaande de beeldkwaliteit - zoals aangegeven door Anne van Ziggo - kan ik zeker begrijpen.
 
@Anne-Ziggo zegt het toch zelf... wel vreemd dat dan de personen van wie de reacties komen, rechtsom niets mogen zeggen... terwijl het linksom wel bevestigd wordt :)

Nou, het beeld ziet er inderdaad beter uit.

Wordt vanzelf wel verwijderd als dit niet gezegd mag worden :6
 
Dat zegt helemaal niets. Hier zijn ze wel vaker blij met een dooie mus. Maar moet het nog maar zien, letterlijk en figuurlijk....
Ik wacht ook af, maar wat ik tot nu toe via via gehoord hebt, stemt me aardig positief ;)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan