Status
Niet open voor verdere reacties.
Met mijn Harmony One kan ik het zo instellen dat wanneer ik de activiteit tv kijken stop de next aanblijft en de geluidsinstallatie uit gaat
Dat is een oplossing als ik de Sonos verder niet gebruik, maar ik luister ook internet radio rechtstreeks via de sonos en dan moet de next uit.
 
Ik heb verder het volgende vervelende probleem dat de rode aan knop niet altijd goed werkt. Soms gaat met de rode knop wel de TV aan, maar niet de Next. Door dan de knop achterop even uit te zetten en vervolgens even te wachten werkt de rode knop weer naar behoren en gaan TV en Next tegelijk aan. Het gaat dan weer een paar dagen goed en vervolgens herhaalt het probleem zich weer. Dit is enorm hinderlijk en mijn vrouw heeft erge moeite hiermee omdat dan soms de Next wel aan staat en niet de TV of andersom en wordt het een puzzle om te weten wat te doen.
Heeft iemand een advies voor een permanente oplossing?
Logitech Harmony
 
Dat is een oplossing als ik de Sonos verder niet gebruik, maar ik luister ook internet radio rechtstreeks via de sonos en dan moet de next uit.
Je maakt in je Harmony One een activiteit Internet Radio aan. Hierbij wordt de Sonos aangezet en op bron internetradio ingesteld
 
Voor de synchronisatie en de beeldverbetering gaat er nog een 4.20 versie komen, wanneer deze doorgevoerd gaat worden is nog niet bekend.
 
@rudolfbon ik neem aan dat je HDMI-CEC hebt aanstaan want dat zou de TV moeten aansturen als je de Next aanzet. Een Logitech kan de oplossing zijn maar wel een dure workaround......
Als de TV niet aangaat is de witte knop op de AB van de next toch een optie? Dan gaat de TV aan als de Next niet reageert op de rode knop van de AB is er wat anders aan de hand en kan je ook de Next met het knopje voorop aanzetten het LED lampje zou dan wit moeten zijn/worden.
 
Misschien hiermee bekeken
glazenbol.jpg
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan