Status
Niet open voor verdere reacties.
De box is hier al meerdere malen vervangen en probleem komt steeds weer terug. Van dichtbij hoor ik een krekel geluid en van 4 meter afstand een hoge piep die soms even verdwijnt maar ook weer terugkomt. Dit allemaal na 4.17.
 
@lebans, Klagen helpt heus wel. Wat ook werkt is een boze brief.
#terzijde
Een paar jaar terug hadden we een blokkerig beeld. Volgens de monteur lag dat aan een te zwak signaal en aan de kabels (dat roepen ze standaard). Heb toen het duurste v.h. duurste gekocht, alsmede een niewe antenneversterker. Resultaat: nog slechter beeld. Uit eindelijk bleek dat het signaal niet te zwak was, maar 19dB te sterk!!! Ziggo heeft toen alle onnodige kosten (250 euri) vergoed plus 2 maanden gratis kijken.

Meten is weten, en dat weet jij als geen ander ;) Als iemand blokjes heeft is het toch 99/100 keer een te zwak of verstoord signaal.

Verder voor de mensen die een piep horen, waarschijnlijk zal die laatste update een bug hebben waardoor de cpu belasting oploopt, dat wordt de box warm en gaan de fans blazen. Ziggo hoort dit soort updates gewoon beter te testen voordat ze dit uitrollen.
 
Je hebt helemaal gelijk natuurlijk. Ik moet accepteren dat er mensen zijn die het gewoon niet zien òf niet kunnen zien. Ieder zijn talent. Einde discussie voor mij over iets wat landelijk in alle actieve Nextboxen met softwareversie 4.17 aanwezig is. Het zij zo :6
 
Volgens mij moet iemand eens een video plaatsen van wat er bedoeld wordt voor de mensen die het niet snappen ;D
 
Meten is weten, en dat weet jij als geen ander ;)
[...]
Absoluut ! Maar toen vertrouwde ik de "meting" v.d. monteur die zei dat het signaal te zwak was. Okay, denk je dan, misschien zit hij er een paar dB naast (met zijn simpele metertje). Maar je verwacht niet dat in feite het signaal 10x te sterk is, iets dat zelden voorkomt. Anyhow, dit was een goede les. Ongeacht wat een ander roept, controleer het ook zelf.
 
Laatst bewerkt:
Door allerlei nieuwe problemen te creëren is Ziggo hard op weg om de primaire issues naar de achtergrond te verdringen. Nieuwe problemen stappellen zich op. Beeld/geluid wordt steeds minder genoemd.....is dit misschien juist de bedoeling??
 
Volgens mij moet iemand eens een video plaatsen van wat er bedoeld wordt voor de mensen die het niet snappen ;D

Nadat ik aflevering 9 heb geselecteerd (bij 7 seconden), moet je wel de animatie naar zwart scherm en weer terug naar afbeelding en vervolgens tekst zien :)


Anyway... Ziggo noemt dát de beruchte animatie.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan