Mediabox Next [deel 2]

Status
Niet open voor verdere reacties.
Heb nu tv start met pace mediabox en kijk altijd naar HD zenders wat me het meest stoort dat ik verplicht ben om internet en tv complete te nemen om de mediabox next te krigen terwijl voor mij alleen internet en tv start genoeg is voor surfen en mailen. Het schijnt technisch allemaal te kunnen volgens ander forum maar administratief niet in deze moderne tijd. Of gaat het hier puur om de euries?. Het moet toch mogelijk zijn om bij alles 1 zelfsamenstellen Horizon XL te veranderen in Mediabox next wil men niet, kan het niet, of speelt er iets meer.

Je bent ook niet verplicht om nu die pakketten te nemen... dan wacht je gewoon tot de Next beschikbaar komt met de voor jou gunstige pakketvorm. Wij wilden niet wachten en hebben voor Jan Lul extra internet erbij genomen. Dat schroeven we weer terug als de Next als stand-alone box leverbaar wordt. Voor de rest is alles stabiel en hebben we eigenlijk alle 8 maanden dat we de test-box in huis hebben altijd opnames kunnen kijken.
 
Vanmiddag ook even gebeld met de HD, de jongedame wist mij te vertellen dat ze er mee bezig zijn om de Next ook voor andere pakketten beschikbaar te stellen. Want ik wil ook dat terugkijken en opnemen niet, want dat doe ik noout, zo interessant zijn de programms op de nl tv niet.
 
Dan is die hele Next niets voor jou en met je gewoon een CI+ nemen.
 
Mocht mijn redenering kloppen naar analogie met de XL, dan komt de Next helemaal niet naar het goedkoopste Start. De XL moet je ook Complete voor hebben.
 
Ik heb hem
Nu twee weekjes, werkt lekker. Heb alleen af en toe wat issues met aanzetten tv en box. Dan schakelt alles gelijk uit en moet ik los tv aan doen en los de box.

Verder heb ik af en toe “flitsen” tijdens kijken. Gebruik alle UPC kabels.
 
Je krijgt deze enkel als je movie en serie,s in je pakket hebt.
Mocht je die niet hebben ben je verplicht om die af te nemen en anders heb je geen next en val je tussen wal en schip
 
heb alles geinstalleerd, maar heb geen beeld maar wel geluid

iemand een idee wat hier aan de hand is

ik neem aan dat ik toch niet een 4k tv moet hebben om beeld te hebben

heb namelijk nu een philips android tv
 
Je krijgt deze enkel als je movie en serie,s in je pakket hebt.
Mocht je die niet hebben ben je verplicht om die af te nemen en anders heb je geen next en val je tussen wal en schip
Ja klopt, alhoewel ik dat wel opgedrongen deal vind, en op kostenjagen. Maarja zo een opmerking zal wel als ongewenst worden aangemerkt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan