Film 1 stopt lineair

Status
Niet open voor verdere reacties.
Balen, mijn vader is een ouderwetse zapper en blijft vaak hangen tijdens een film. Dat abonnement kan dan wel de deur uit.
 
Ik ben benieuwd wat dat betekent voor degene met film1 'gratis' (onderdeel van pakket, dus eigenlijk niet gratis) in hun pakket, zoals ik. Als dat wegvalt is dat voor mij toch een verkapte prijsverhoging van bijna 15 euro zonder dat daar wat voor terugkomt.

Of zal het beschikbaar blijven via Ziggo? (Zo klinkt het niet!)
 
Dat is een goeie..... Film1 is volgens mij geen onderdeel van een pakket, Film1 is zelf een (film)pakket van 4 kanalen. De 4 kanalen zullen in ieder geval dan bij Ziggo wegvallen, lijkt me?
 
Whahahaha, jarenlang 'gratis' gebruik kunnen maken van Film1 en dan het stoppen van deze zender als verkapte prijsverhoging gaan zien... men vond het toch ook niet zo erg dat Film1 gratis bij je abonnement werd gepropt? Soms zit het mee, soms zit het tegen.

:brullen:
 
Ga er maar van uit dat al die gratis Film1 abonnees per 1 augustus hun gratis filmkanalen kwijt zijn.
 
Hoezo denkt men dat je film1 gratis krijgt? eenigste wat gratis is is wind/regen/zon, rest zit gewoon in je pakket links of rechts om.
 
Balen, mijn vader is een ouderwetse zapper en blijft vaak hangen tijdens een film. Dat abonnement kan dan wel de deur uit.

Om diezelfde reden vind ik het ook erg jammer. Juist dankzij het lineaire kijk je vaker naar een film die je normaal gesproken niet zou kijken. Ik heb véél meer films zo gezien dan via het on demand menu. Alles verschuift naar On Demand, maar ik vind dat geen fijne ontwikkeling. Netflix browsen is verre van mijn favoriete bezigheid.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan