Geen Ned. 1,2 en 3

ja maar dat kan nu juist ook niet. Je zegt het beeld is oke… wat bedoel je daar dan mee? Heb je het signaal wel gemeten op de zenders die blokjes geven?
 
De frequenties van DVB-T zijn vandaag gewijzigd. Mogelijk dat je last hebt van interferentie
 
De frequenties van DVB-T zijn vandaag gewijzigd. Mogelijk dat je last hebt van interferentie

Alles kan maar het blijft gokken. Maar daarom is het zo belangrijk om op dat AOP te testen maar dan moet hij wel met duidelijke resultaten komen anders weet je nog niks.
 
Vandaag bij buurtgenoot wezen kijken, hij heeft nog steeds geen Ned 1,2 of 3. Zenders analoog wel te bekijken. Kanaal 14 wel gewoon te zien. Er staat op zijn postcode 1 storing. Hij wacht even af tot storing is opgelost. Ik heb mijn TV gereset naar fabrieksinstellingen, gelezen bij oplossingen op Ziggo site.
Na nieuwe installatie geen blokjes meer op Nederlandse zenders. Signaalsterkte en kwaliteit zij hetzelfde als gisteren 98 en 100%.
Heb vandaag niets meer aan kabels gedaan. Hoop dat het zo blijft, bedankt voor het meedenken.
 
Je reageert op een topic van meer dan 2 jaar oud. Wat is je probleem precies? Want bovenstaande geldt niet meer: er is geen analoog signaal meer.
 
ik beaam dat het meestal de huisinstallatie is. maar werkzaamheden kunnen soms nu eenmaal wel degelijk een stuk schelen.
ben nu eindelijk verlost van de problemen die werkzaamheden in februari opleverden.
(voor de wijsneuzen ook contact met ziggo gehad en monteur gaf al aan dat het niet binnen lag. probleem was bekent)
vorige maand werkzaamheden en het verergerde (ook het humeur). vorige week opnieuw werkzaamheden en nog nooit zoveel signaalkwaliteit gehad via de kabel. over het hele spectrum volle bak en geen storing meer te vinden.
zonder er ook maar iets voor te doen en/of te veranderen. nu ff afwachten of het zo blijft.
 
Terug
Bovenaan