Ik betaal er anders graag voor, reclamevrije npo1 en npo2.

@Sample. Bepaalde dingen die je zegt kan je je inderdaad vraagtekens bij zetten dat klopt. Mathijs van nieuwkerk of Jeroentje Pauw die hebben ook talent maar als zij het niet eens zijn wat zij voor hun interview talent krijgen laat hen dan ook maar vertrekken naar de CO .
Maar goed het wordt tijd dat de NPO dat recht gaat trekken en onder die oude contracten uit komt.

Dat een NPO ook wat vermaak nodig kan hebben prima maar of dit in het format van Frans bauer moet ook daar zet ik inderdaad vraagtekens bij iets wat de NPO denk ik ook wel zou doen. Er zal wel een informatief gedeelte aan vast zitten maar denk dat je dan ook naar het kostenplaatje moet kijken helemaal met je eens. Ook een programma als "beste zangers"(Avro/Tros) kan mij gestolen blijven maar het moet een pluriforme omroep blijven maar toch is het ook zaak naar het kosten van zo,n programma te kijken.

Ben het ook met je eens dat de NPO er ook harder in moet gaan staan als men weer eens gaat bieden op bepaalde sport uitzend rechten.
Laat de sportfan dan maar eens zien wat er gebeurt als het bij de CO komt of laat John de mol de miljoenen dan maar eens ophoesten eens kijken hoe hij dat weer terug gaat verdienen. De sportfan zal zien door telkens van het ene reclame blok naar het andere te gaan wat het allemaal moet kosten. Tot het hem helemaal de keel uit komt en ze haast smeken dat het weer bij de NPO komt. Prima maar ga dan ook hard onderhandelen. Mocht het nodig zijn laat het er dan maar op aankomen..

Meen wel dat men er ook over denkt om bepaalde radio zenders te schrappen of bijv NPO3.
Toch vind ik dat de NPO best wel meer van de kabelaars moet kunnen krijgen. Het is een heel sterk merk en ik denk dat in combinatie met de andere plannen het een hele goede keuze zou zijn om de NPO op deze wijze reclame vrij te krijgen.
Ik zou er heel blij om zijn dat het me iets meer kost maakt me niet uit.
 
Laatst bewerkt:
Nee, wil er niet meer voor betalen, de reclame op de NPO zenders is niet vervelend de film of anders worden niet onderbroken.
Bij de overige zenders wordt alles na 20 minuten of na 22.00 uur zelf om de 10 minuten onderbroken door reclame dat is het ergste daardoor kijk ik nooit meer naar deze zender, neem het op wat ik wil zien en verder kijken wij naar Netfilx.
 
Ik vindt het juist wel goed als het afgeschaft wordt ook tussen de programma,s veel te lange blokken is enorm storend. Dat zal de CO ook duur te komen staan als de PO het helemaal zonder doet. De jongeren zullen het ook steeds minder gaan pikken.
Wil vaak graag nog wat nieuws,discussie programma,s kijken maar telkens haak ik af door de reclame. Dan neem ik op of zet PIP,PAP of een uitzending gemist dienst in.

Ik hoop echt dat het doorgaat de NPO heeft een prima positie om het helemaal reclame vrij te maken. Beter onderhandelen hoort daar ook bij. Dat is iets meer zou moeten betalen heb ik het wel voor over.
 
Dus gewoon de NPO op zwart om te onderhandelen over reclamevrij. Ze krijgen genoeg. Stop maar eens met die snoepreisjes en andere onzin. Wil ik het buitenland zien, dan kijk ik wel Discovery of wat dan ook. NPO3 stopzetten. Moet je eens kijken hoeveel geld ze dan hebben voor 2 zenders, minder zendtijd beschikbaar, iedereen wil hun etalage tonen... desnoods voor minder geld. Marktwerking :)
 
Gewoon alle NPO zenders bij alle providers op zwart zetten. Wachten tot de regering het naar de rechter brengt.
Dan kunnen alle providers gaan eisen gratis doorgeven omdat ze verplicht doorgeven moeten worden
 
Als antwoord op opiniepeiling, want zo zie ik dit topic:
Ik betaal graag die paar euro per maand meer voor een reclamevrije TV. Althans op de drie NPO zenders, het zou een verademing zijn. De RTL en SBS kunnen me dan ook gestolen worden. Ik begrijp dat die het juist moeten hebben van de reclame, maar die onderbrekingen gedurende een uitzending ervaren wij als strontvervelend, ze bederven echt een op zich een goed item. Van ons mogen ze allemaal overboord en voor die paar euro's per maand geen gehuil met de wolven in het bos. En verder, smaken verschillen, dus van onze kant geen meningen over wel of niet interessante programmaonderdelen.
 
De wettige plicht om de npo zenders uit te zenden is reden om het ook gratis aan de isp's aan te leveren. Reclame tussen programma's zijn niet storend. Programma's onderbreken voor reclame is een no go. Dat pikt uiteindelijk niemand. Vooral lange films nog een uur langer maken met behulp van reclame. Het kan echt niet. Iedereen neemt het op en spoelt de reclame er tussen uit.
Als dat in de toekomst ook niet meer mogelijk is, (zoals nu met terugkijken) wordt er helemaal niet meer gekeken.
De commerciëlen weten dat inmiddels al. De reden dat er nu ook zoveel minder zenders zijn.
Het moet wel uit kunnen, anders ga je failliet.

De NPO zit momenteel in een luxe positie. Ze krijgen geld van 3 kanten. Kunnen miljoenensalarissen uitkeren aan bepaalde babbelaars.
Daar mag van mij best de bezem door. Te beginnen met een zender minder en wat minder dure sportuitzendingen.
Voetbal is tegenwoordig zo'n te dure sport voor Nederlandse begrippen. Maar zolang ze nog mogen opbieden tegen commerciëlen, blijt het duur.

Ik betaal liever voor bepaalde programma's.
 
…Laat de sportfan dan maar eens zien wat er gebeurt als het bij de CO komt of laat John de mol de miljoenen dan maar eens ophoesten eens kijken hoe hij dat weer terug gaat verdienen.…

De CO kan b.v. elke 15 minuten een reclameblok inlassen bij een voetbalwedstrijd. En daarna de belangrijkste voetbal momenten die in die tijd gebeurden, uitzenden in de daarop volgende dode spelmomenten. Bij wielrennen gebeurt het nu al dat je stukken wedstrijd mist vanwege de reclameblokken.
Of nieuwe afspraken maken met de knvb, dat als er een dood spel moment is, de scheidsrechter het spel even 5 minuten stil legt voor een reclameblok. Mogelijkheden genoeg om duur betaalde reclame in een voetbaluitzending te stoppen.
 
@Briolet Neen... LIVE voetbalwedstrijden mogen namelijk NIET worden onderbroken voor reclame, dat zijn regels die de fifa/eufa opleggen aan de zenders.

@Pietlut Mathijs heeft GEEN talent... hij weet ook nooit waar zijn onderwerpen over gaan... het enige wat Mathijs doet is 1 uur lang voorlezen.. meer niets en daar krijgt hij rond de 5 ton voor en vergeet 1 ding niet; als Ziggo meer moet betalen aan de NPO.. dan gaat Ziggo de abbo prijzen omhoog smijten...
 
Terug
Bovenaan