Extra mediabox

cor molenaar

Forum Gebruiker
Berichten
12
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Door een fout van mijn Architect is er geen coax kabel naar de tv getrokken maar een cad6 kabel. De oplossing schijnt te zijn de extra mediabox te koppen aan de standaardmedia box die in de meterkast staat. Echter de extra mediabox is niet leverbaar. Wat is nu de oplossing? Wie helpt?
 
als je Architect de fout heeft gemaakt , laten oplossen door hem coax te laten trekken op zijn kosten
 
Het gaat mij om de extra mediabox voor een tweede televisie. vlgs Ziggo niet meer leverbaar omdat er teveel problemen waren. Er is nog geen alternatief bij Ziggo
 
Ja maar die moet dus via de coax.

Ik zou via Webcare proberen toch zo'n Extra MedaboxXL te krijgen die je wel via een cat6 kabel kan aansluiten. Of gewoon inderdaad coax trekken, want nu ga je extra geld betalen voor een tv-box die in je meterkast staat wat natuurlijk absurd is.
 
dat is mijn probleem. Coax kabel trekken is geen optie omdat de huidige kabel niet in een kabelgoot ligt. Webcare wil/kan niet leveren
 
kijk eens goed in je meterkast hoe die Cat6 kabel loopt, die moet haast wel via een PVC buis naar je TV gaan als dit nieuwbouw is. Cat6-kabel eruit, Coax erin, nieuwe wandcontactdoos en probleem is opgelost.
 
Terug
Bovenaan